Аршинкова и Велиева се класираха на финал на Държавното лично първенство за жени на закрито "ВСК КЕНТАВЪР" - bulgaria.utre.bg

Аршинкова и Велиева се класираха на финал на Държавното лично първенство за жени на закрито "ВСК КЕНТАВЪР"

07 март 2018, 14:44 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    БФТенис

    Аршинкова и Велиева се класираха на финал на Държавното лично първенство за жени на закрито "ВСК КЕНТАВЪР"

Финалната среща ще се играе на 8 март от 10 часа в зала София

Националката за Фед Къп Петя Аршинкова ТК "Левски", гр.София срещу Хюлия Велиева ТК "Про спорт" гр. София е финалната среща на Държавното лично първенство на закрито за жени "ВСК КЕНТАВЪР". Надпреварата организирана от Българска Федерация по Тенис се провежда в зала „София“.

Поставената под №2 Петя Аршинкова спечели убедителна победа на полуфиналите с 6:0, 6:3 над Невена Георгиева ТК "Левски", гр.София, съобщи БФ Тенис.В другия полуфинал Хюлия Велиева се наложи с 6:3, 6:4 над първата поставена Габриела Михайлова ТК "Сливен 92".Финалната среща ще се играе утре от 10.00 часа в зала София. Датата на финала съвпада с празника на жената - 8 март.

Ясни са и финалистките в турнира на двойки. За титлата ще спорят Виктория Очева и Александра Караманолева срещу Лютфия Велиева и Хюлия Велиева.

Очева и Караманолева победиха с 6:3, 6:0 Цвети Йотова и Александрина Илиева. Лютфия Велиева и Хюлия Велиева се наложиха с 6:3, 6:3 над Даря Шаламанова и Елена Кралева.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета