Дневен хороскоп - четвъртък, 8 март 2018

Хороскоп

07-03-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Постарайте се да се справите с всичките си отговорности и задължения за деня. Колкото повече конкретна работа свършите, толкова по-удовлетворени ще се почувствате. Мистичен ден, който може да бъде изпълнен, стига да пожелаете, с много чувственост и любов.

     
 

Телец

Денят предразполага към материализация на позитивните мисли и нагласи. Вашата предвидливост и смелост в решенията ще увеличат шансовете ви за успех. Жизненият ви потенциал започва да нараства, а заедно с него се подобрява и самочувствието ви.

     
 

Близнаци

Днешният ден може да ви зарадва с благоприятно развитие на събитията. Ще можете да забележите всичко, дори и това, което остава скрито от очите на останалите. Това съответно ще ви помогне много.

     
 

Рак

Ще бъдете изпълнени с енергия и е добре да я насочите към подобрение  и благоустройство на дома си. Вашият стремеж към творчество ще ви осигури креативен подход дори в най-прозаичните неща.

     
 

Лъв

Старайте се да не губите ценно време. Сега можете да свършите доста полезна работа, както и да постигнете успех във всякакви начинания. В личните отношения заинтригувайте, флиртувайте, завоювайте, дарявайте любов!

     
 

Дева

Вашата намеса в някои дела може да стане причина за малки недоразумения. Погрешно ще бъдете изтълкувано поведението ви. Благоприятно време за срещи - ако имате приятели, с които скоро не сте се виждали, обадете им се и ги поканете. 

     
 

Везни

Вие с оптимизъм гледате на света. Ще се чувствате на гребена на вълната на преливащата енергия. Съпровождащите ви чувства през деня ще  са ентусиазъм и удоволствие. Нищо няма да може да помрачи доброто ви настроение.

     
 

Скорпион

Днес вероятно ще направите нещо, което силно ще впечатли околните. Човек от противоположния пол ще ви забележи и погледне с нови очи. Изостря се потребността ви за любов и близост, особено във физическо проявление.

     
 

Стрелец

Избягвайте да зацикляте върху проблемите. Постарайте се да намерите конструктивно проявление на натрупаната у вас енергия. Заемете се, ако трябва с някакви по-активни действия, идете на фитнес или правете любов.

     
 

Козирог

Днес има изгледи да реализирате някои от идеите и плановете си. Някои хора с готовност биха ви помогнали. Лесно ще преодолявате изпитанията. Денят ще завърши за мнозина като вълшебна приказка.

     
 

Водолей

Денят е подходящ за срещи и интелектуално общуване. Старайте се на всичко да придавате конструктивен смисъл, да откриете рационалното във всичко случващо се и да намирате компромисът във всяка ситуация.

     
 

Риби

Възможно е да възникне конфликт, поводът, за който ще е несъществен, но от вас зависи как ще се развие. Ще постъпите разумно, ако го отминете без да го отбелязвате и да му придавате значение.  Спазвайте границата, която не трябва да прекрачвате. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Днешният ден ни връща към проблемите на физическото тяло и ни напомня, че тялото е храм на нашата душа и се нуждае от грижи и внимание. В него нарастват резервите на физическото тяло и затова е добре да му се отдели внимание - физически упражнения, закаляващи процедури, повече време на свеж въздух, приемане на вана или душ, обливане с вода, подстригване на коса или рязане на нокти. В този ден трябва да бъдем честни и справедливи, да отстояваме позиции, когато сме прави, добре е да се даде клетва за вярност. Противопоказно е да се лъже. Всеки стремеж да се постигне целта на всяка цена е наказуем.

Честит празник на всички жени, които почитат празника! Бъдете прекрасни като богини!
В последно време отношението към осми март на някои жени е охладняло, други го възприемат като атрибут на социалистическото време. Трети го посрещат с ентусиазъм и обичат да си го отпразнуват в смесени компании или дори само по женски. Всеки според разбиранията си и вътрешната си нагласа. Така или иначе този ден дава повод да поздравим близки и познати жени с мил поздрав, малък подарък, ласкав комплимент или просто едно красиво цвете.