Дневен хороскоп - сряда, 7 март 2018

Хороскоп

06-03-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес лесно ще привличате вниманието на околните! Ще почувствате прилив от енергия и сила, поради което ще се държите предизвикателно и при всяка възможност провокирайки другите. На мнозина няма да хареса това, така че е възможно да има конфликт. Но хората от противоположния пол ще бъдат привлечени от самочувствието ви. Пазете своята енергия за любов, а не за кавги.

     
 

Телец

Независимо дали става дума за бизнес или лични взаимоотношения, знаете много добре, че връзките се износват за по-дълго време и изискват обновление и премахване на стари догми, които не съответстват на реалността към настоящия момент. Днес е подходящо да направите нещо по въпроса. 

     
 

Близнаци

Днес на очите ви сякаш са надянати увеличителни лещи: ще бъдете склонни да преувеличавате всичко - както доброто, така и лошото! В резултат на това хората и събитията ще разделяте съобразно черно-белия принцип: ще идеализирате нещо, а в друго ще търсите недостатъци.

     
 

Рак

Днес енергията и жизнеността ви ще разцъфтят с ярки цветове, дори ако събитията от деня изобщо не предразполагат за това. Ще успеете да повдигнете настроението не само на себе си, а и на всички, които ви обкръжават.

     
 

Лъв

Първата част на деня ще изкарате на свободен режим. Възможна е изненада, минута късмет. През втората половина на деня вашето внимание ще бъде напълно погълнато от една от фундаменталните сфери: дома, бизнеса, здравето. 

     
 

Дева

Обстоятелствата на деня ще ви поддържат в приятен тонус, няма да ви позволят да се отпуснете и да се отегчите. Нещо или някой ще ви помогне да се откъснете от ежедневната рутина. Възможно е също да узнаете нещо ново и интересно.

     
 

Везни

Под влиянието на емоциите може да направите неочаквани, спонтанни и привидно безсмислени покупки. Повечето от тях обаче, за голямата изненада, ще се окажат полезни и необходими. С други думи в разходите ще ви води интуицията, а не логика. Въпреки това си наложете лимит за шопинга. 

     
 

Скорпион

Днес интелектуалният ви потенциал ще достигне до големи висоти, но общуването с другите ще бъде слабо звено. Само призовавайки на помощ дипломацията и търпението, ще успеете да се справите без спорове и кавги. 

     
 

Стрелец

Обстоятелствата няма да ви позволят да се отпуснете и да правите това, което намирате за нужно. Точно обратното, ще ви подтикват към тези дела, които изискват активни действия. Волю-неволю ще трябва да приемете правилата на играта. 

     
 

Козирог

Днес вашето щастие е във ваши ръце. Или по-скоро във вашата глава. Силата на мисълта ви е напълно способна да промените света около себе си. Убедете се, че сте изпълнени с енергия и ентусиазъм и насочете мисълта си към това, което искате да стане. Важното е да мислите правилно, защото не само позитивните мисли имат способността да се сбъднат!

     
 

Водолей

Днес може да възникнат трудности със самоорганизацията и дисциплината: внезапно ще поискате да наруши монотонния жизнен ритъм. Поддавайки се на желанието да извършите нещо спонтанно, няма да загубите. Този импулс може да доведе до нови впечатления и емоции, както и до нови проекти, които имат всички шансове да бъдат успешни.

     
 

Риби

Ще ви бъде трудно да се съсредоточите, тъй като има толкова интересни неща наоколо. Способността ви да се концентрирате ще е равна на нула. През целия ден ще проявявате любопитство и ще превключвате вниманието си към различни неща. Отворени сте към нови тенденции и идеи. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е предназначен за активни, решителни и пробивни действия. Този, който успее да се възползва от предоставения шанс, ще придобие много полезни неща, не само в духовен план, но и в материален. Страхът сега е главният и сериозен противник и за да стигнете до успеха, трябва непременно да го преодолеете. Важното е да не го сподавяте, иначе ще премине в по-дълбоките слоеве на подсъзнанието. Можете да удържите важна победа над самите себе си, над своите пороци. Не разпилявайте напразно енергията си, съсредоточете се върху главната цел и препятствията ще бъдат преодолени. Ден, в който можете да вземете важни решения. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка.