Дневен хороскоп - вторник, 6 март 2018

Хороскоп

05-03-2018, 18:03

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Не е лесно да избирате приоритети, защото обстоятелствата изглеждат противоречиви. Ако търсите съвети от близки или приятели, ще получите още повече съмнения вместо помощ. По-добре да разчитате на ума си, в крайна сметка ще намерите правилното решение. 

     
 

Телец

Бихте искали да намерите време за удоволствие и развлечения, но не си позволявайте да се отпуснете. Понякога имате впечатлението, че цялата тежест на света се е стоварила на раменете ви. Грижете се внимателно на себе си и не се изчерпвайте с прекомерна работа. За да се чувствате по-добре, балансът между работата и почивката е важен.

     
 

Близнаци

Трябва да действате в мултитаскинг (многозадачен) режим и постоянно да се движите от едно място на друго, за да успеете да изпълните планираните задачи. Не правете прибързани заключения, защото е много вероятно прибързаното решение да бъде погрешно.

     
 

Рак

В днешните ви планове непредвидени обстоятелства могат да се намесят, затова ви се препоръчва да помислите предварително за резервен вариант. Като цяло денят е противоречив, той е по-подходящ да се подготви почвата за бъдещ успех, но не и за активни действия.

     
 

Лъв

Днес може да възникне вътрешен конфликт. От една страна бихте искали да се отпуснете, от друга страна - има отговорности, които не могат да бъдат отменени. Както и да се опитвате да изберете най-оптималния вариант, дискомфорта няма да изчезне.

     
 

Дева

Днес ще имате склонност да харчите повече от обичайното. Хороскопа ви  съветва да бъдете по-внимателни с разходите. Нека желанията да останат в разумните граници, така че да не се подкопава вашия личен бюджет.

     
 

Везни

Днес най-правилното нещо е не активното преследване на вашата цел, а спокойствието. Отпуснете се и оставете събитията да се случват. Може би това изглежда неприемливо за вас, но тази стратегия ще доведе до резултат.

     
 

Скорпион

Може да се наложи да направите промени в текущите планове и да преразгледате планираното. Сега не е лесно да разграничите правилното от неправилното, така че е по-добре да не вземате важни решения. Изчакайте ден или два, докато обстоятелствата се изяснят. Ако не забравите за главната цел, тогава в очакването няма нищо лошо. Понякога е полезно да се отдръпнете и просто да гледате какво се случва.

     
 

Стрелец

Вместо да се занимавате с проблемите на другите, опитайте да се отдалечите от тях. Обърнете внимание на себе си, защото имате не по-малко важни неща. Днес може да изпитвате езпокойство. По-добре е да не се опитвате да се справяте с няколко задачи едновременно, а да ги решавате една по една.

     
 

Козирог

Вместо да се притеснявате за личните си проблеми, помогнете на тези, които се нуждаят от помощ. Така лесно ще можете да се отървете от собствените си отрицателни емоции, да забравите собствените си тревоги. Помогнете на другите да преживеят радост, което само по себе си е награда.

     
 

Водолей

В днешния ден ще бъдете по-търпеливи и по-спокойни и това несъмнено ще помогне на взаимоотношенията ви да станат по-хармонични. Лесно ще разговаряте даже с тези хора, които обикновено ви дразнят. Времето прекарано с любимия човек ще ви зареди с положителна енергия. 

     
 

Риби

Може да се изненадате колко противоречиво се държат някои хора. Дори поведението на близки и приятели може да ви изглежда непонятно. Не губете време да анализирате поведението на другите, не бързайте и да правите преценки. Просто не се намесвайте.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят има тежка енергия. Подходящ само за рутинна работа. Ако още от сутринта се защитите с молитва, нищо не ви грози през него. В този ден хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви чужди внушения. Бъдете внимателни, за да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Денят може да се окаже ден на нашите заблуждения и грешки. Препоръчително е в този ден да се връщат дълговете, да се прощава на тези, с които сте сърдити.

Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни.