Седмичен хороскоп за 5 - 11 март 2018

Хороскоп

04-03-2018, 22:52

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Много от ставащото ще смени своята полярност.

Ако ви занимава въпросът, защо някоя си персона проявява прекалено внимание към личността ви, то скоро ще получите отговор, който ще се окаже по-малко романтичен, отколкото би ви се искало. Скритите тайни ще се окажат на повърхността, както дъното на морето след отлив. Някои Овни ще страдат поради неразбирането на околните към тях. Дори когато имате най-искрени и благородни намерения, пак ще бъдете изтълкувани неправилно. Но и от най-безнадеждното положение винаги има изход. Широко се усмихвайте, рядко навлизайте в прекалено задушевни разговори, повтаряйте казаното, за да се убедите в правилното разбиране на вашите думи.

Благоприятни дни- 8, 9

Неблагоприятни дни- 10, 11

     
 

Телец

Старайте се да виждате отвъд материалното в Божията цялостност.

През седмицата без особен ентусиазъм ще възприемате логиката на предстоящите събития. Трябва да се борите с негативните прояви и навици на личността си. Вероятно ще се наложи да вземете много важно решение, макар да не ви се иска. Единствено мързелът и недисциплинираността могат да ви попречат да реализирате своите проекти и планове, затова не се отпускайте. Научете се да общувате с другите по нов конструктивен начин и ще се променят отношенията ви. Избягвайте да влизате в преки конфронтации! Не пренебрегвайте с лека ръка съветите дадени ви от близки хора.

Благоприятни дни- 10, 11

Неблагоприятни дни- 6, 7

     
 

Близнаци

За да успеете, съвсем не е необходимо обезателно да бъдете начело на хит-парада.

Вероятно не сте доволни от постиженията си  и съжалявате, че не сте отделили повече внимание на предмета на вашата дейност. Използвайте по-оптимистичен подход и ще можете да превърнете вашите занимания в нещо полезно и функционално. Текущата седмица не е твърде благоприятна за нови начинания, обаче трябва да ви се признае, че във вашата глава винаги присъстват по няколко плана и ако единия не сработи, веднага преминавате към следващия. Главната ви задача ще бъде да не допускате начинаещите до нещо ново, защото са потенциално способни да ви изместят от вашите позиции.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 8, 9

     
 

Рак

Пазете се от хората с две лица

През седмицата ще е повишен емоционалния фон. В някои моменти ще бъдете леко нестабилни. Чувства ви ще се влияят от случващото се с вас и не на последно място от домашната атмосфера. Постъпките на партньора ви може да ви хвърлят в недоумение или ще доведат до раздразнението ви, което ще ви е трудно да удържите. Невъздържаността ви обаче може да стане причина за избухване на сериозен скандал. Може да ви разочарова човек, към когото досега сте изпитвали само симпатии. Пазете се от хората с две лица, които казват лицеприятни неща пред вас, а делата им говорят друго! Някои от вас могат да получат признание в любов  от страна на противоположния пол, но не и ако стоите само в къщи.

Благоприятни дни- 6, 7

Неблагоприятни дни- 10, 11

     
 

Лъв

Бъдете много внимателни във всичко!

Седмицата може да се окаже не много лека, изпълнена с грижи и решение на различни трудни задачи. Не давайте воля на всичките си желания. Бъдете по-скромни. Влагайте във всичко малко повече здрав разум. Има добри и различни възможности за промяна на материалният аспект, но и от вас зависи. Личният ви живот ще стане повод за размишления. Ще ви занимават семейни въпроси. Бъдете внимателни при общуването с членовете на вашето семейство, отчитайте интересите и на другите, намирайте компромисни решения. Може да очаквате добри новини.

Благоприятни дни- 8, 9

Неблагоприятни дни- 6, 7

     
 

Дева

Живейте своя пълноценен живот, избирайте своя уникален път!

Ще получите поредното доказателство, че владеете изкуството да убеждавате. Ще имате множество удачни възможности да приложите своите способности по предназначение. Някои ще сключат блестящи делови сделки. От средата на седмицата на преден план вече ще минат личните ви интереси. Към края на периода ще можете да отделите време и сили, стараейки се да помогнете за решение на чуждите проблеми, но всичко е извън вашата компетентност. Оставете другите сами да се справят и да извървят своя път! Може да ги объркате с някой съвет и после да ви изкарат вас виновни.

Благоприятни дни- 5, 6

Неблагоприятни дни- 8, 9

     
 

Везни

Съсредоточете се върху важните неща!

Ще преобладава нагласата ви на увереност и благополучие. Разполагате с цял букет от различни сценарии как да се справите с настоящите събития и за тяхното по-нататъшно развитие. Доста въпроси чакат да намерят своето решение. Заради голямата ви делова активност и ангажираност, личният ви живот може да остане на заден план.  Не пренебрегвайте партньора си за дълго време. Може да потърси другаде това, което му липсва при вас. Има доста хора, на които има харесва да бъдат във вашата компания. Действате им по особен и магнетичен начин като истински шамани. Притежавате такъв силен чар, че сте способни да предразположите всеки, от когото се интересувате.

Благоприятни дни- 8, 9

Неблагоприятни дни- 10, 11

     
 

Скорпион

Имайте повече надежда и вяра.

 През тази седмица чувствата ще преобладават над разума и ще действате емоционално. Може да се окаже, че сте заети с работа и тогава, когато другите почиват. Деловите и личните интереси ще започнат да се преплитат. Трудно ще можете да разделите едните от другите. Някои от вас ще попаднат направо в екстремна ситуация. Трябва да можете бързо да реагирате на случващото се край вас. Зарежете вашите съмнения, недоверие, колебания. Доверете се на знанията си и опита, и бъдете по-самоуверени. Вашите близки не искат да стоят безучастни и искрено ще се опитат да ви предложат своята помощ.

Благоприятни дни- 10, 11

Неблагоприятни дни- 6, 7

     
 

Стрелец

Извличайте изгода от всяка ситуация.

През седмицата ще бъдат важни вашата инициативност и предприемчивост. Без решителните ви действия няма да можете да се измъкнете от мъртвата точка, където сте попаднали. На работното ви място е възможно да възникнат непредвидени обстоятелства и вашият опит и своевременна намеса ще бъдат наложителни. Доходите ви са прилични, така че можете да си позволите нещата, които желаете. Някои приятели са добри, когато ги държите по-надалеч от себе си, други когато са близо до вас. Извличайте от приятелството не само удоволствие, но и полза в добия смисъл на думата. Това умножава благата в живота и облекчава бедите. В края на периода ще намалее напрежението и ще можете вече да се поотпуснете, но дотогава се дръжте!

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 8, 9

     
 

Козирог

Не спирайте да действате - утрешният успех зависи от настоящите ви действия!

В началото на седмицата ще получите потвърждение за правилността на избрания от вас курс. Трябва да помните, че благословията свише не ви се дава за красивите ви очи, а за вашата предвидливост. Не се спирайте на средата и да очаквате удачния изход, а продължавайте да действайте активно! При условие, че предприемете правилните и активните действия в началото на седмицата, то само тогава ще можете да почивате на лаврите на успеха в края на периода. Не е необходимо да строите графика на своите достижения, вие и така знаете своята цена.

Благоприятни дни- 6, 7

Неблагоприятни дни- 10, 11

     
 

Водолей

Бори се почтено.

На път сте да ви бъдат отнети лидерските позиции. Лесно можете да бъдете въвлечени в неприятности. Борейки се, бъдете верни на себе си. Не използвайте обаче непозволени средства, за да победите. Проявата на благородството винаги показва превъзходство над останалите. За да успеете в нещо, ще ви се наложи да водите тънката игра на дипломацията, а може би и да ходите по тънък лед. Не скривайте своята чувственост и страст към партньора си. Вашето възприятие към света сега е отворено за нови любовни отношения. Към вашата персона някой ще прояви по-специално внимание, което доста ще ви поласкае.

Благоприятни дни- 8, 9

Неблагоприятни дни- 6, 7

     
 

Риби

Отдайте се на позитивна настройка!

Астрологичната обстановка като цяло в този период за вас създава позитивни тенденции, но въпреки това той ще бъде изпълнен с някои странни обстоятелства. Вашите делови партньори ще са готови на отстъпки или на създаване на общи правила за двете страни. Понижението на енергията ви и повишената чувствителност, ще ви направят податливи на стрес и напрежение. Ако позволите на някои неудобства и грижи да ви доведат до раздразнение, ще се поставите в не много добро положение. Негативното отношение към ставащото може да снижи още повече вашата продуктивност и да ви изправи пред трудни обстоятелства, затова се опитайте да се настроите позитивно и по-лежерно да гледате на нещата.

Благоприятни дни- 5, 6 

Неблагоприятни дни- 8, 9