Дневен хороскоп - неделя, 4 март

Хороскоп

03-03-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Обстоятелствата обещават за днес приятни срещи или нови запознанства. Изпълнени сте със сили и енергия. Развитието на нещо важно е почти във вашите ръце. Любимият човек може да ви накара да се почувствате единствени и неповторими.

     
 

Телец

Днес ще успеете да се справите с много от набелязаните задачи. Повишава се възприемчивостта ви към света. Ще ви озарят нови идеи, ще намерите нови решения за справяне с настоящите ситуации. Благоприятно време за влюбените.

     
 

Близнаци

Днес сте склонни към прекалена откровеност и честност, но от които няма чак такава необходимост. Това не винаги води до добро. Ако ви се породят съмнения относно някого, първо се убедете, че не грешите, че наистина е така.

     
 

Рак

Този ден ви носи силен емоционален или духовен стимул, но не може да ви осигури необходимите практически инструменти за постигане на целите ви. Може би неправилно определяте нивото на сложност на задачите или подценявате своя собствен потенциал. 

     
 

Лъв

Въздържайте се от постъпки, които могат да бъдат неправилно изтълкувани от вашите близки и могат да предизвикат подозрения или съмнения във вашата честност. Сянката на недоверието може за дълго да наруши хармонията в отношенията ви.  

     
 

Дева

Мнозина от вас ще забележат, че животът им започва да се променя към по-добро. Това откритие ще ви изненада и ще ви придаде позитивна настройка. По-дребните проблеми, които имате, ще се решат лесно, без съществени усилия от ваша страна. 

     
 

Везни

Прекрасен ден, в който леко и без проблем ще можете да осъществявате контакт с всеки. Хората от противоположният пол ще почувстват вашата повишена общителност и дружелюбност и ще се възползват от възможността. Важни са всички връзки и контакти.

     
 

Скорпион

Днес може да бъдете психически неустойчиви. Трудно ще протича общуването с околните. Постарайте се по-малко да се интересувате какво казват другите за вас. Хората винаги могат да сгрешат в преценките си. 

     
 

Стрелец

Днес ще бъдете необичайно вдъхновени и с приповдигнат дух. Добре би ви се отразила една кратка разходка на чист въздух навън сред снежната природа. Ще забележите как се повишават вашата активност и творческата ви енергия. Ще се пробуди и романтичността ви. 

     
 

Козирог

Днешният ден е добър, особено за въпросите, които касаят личния ви живот и отношенията. Определете си кръгът от хора, с които се чувствате комфортно и се придържайте към общуване само с тях.

     
 

Водолей

Във вас се събужда днес вътрешният ви запас от енергия. Вие ще сте дейни и активни и ще се стремите към трансформация на живота си към по-добро, към нововъведения. Също ще се активизира вашата творческа енергия, използвайте я за нещо полезно. 

     
 

Риби

Интуитивните ви възможности ще се мобилизират. Ще намерите нов източник на полезна информация. Може да сънувате даже някой пророчески сън, който да ви разкрие нещо или да ви насочи към събитията на следващия период.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Бъдете разкрепостени, отдайте се на любов, творчество и радостта от битието. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло, да се създават произведения на изкуството, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Не трябва да се напрягате, да нервничите. Не бива да се потискат инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до буйство, цинизъм, наглост и пиянство. Въобще нищо не трябва да стига до крайност - нито покаянието, нито освобождението. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време. В този ден може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.