БФВолейбол със специално намаление на билетите за СП по случай 3-и март

всички билети за мачовете на мъжкия национален отбор по волейбол от предварителна Група D са с допълнителни 10% намаление от вече обявената специална цена

По случай Националния празник на България 3-и март, всички билети за мачовете на мъжкия национален отбор по волейбол от предварителна Група D на Световното първенство са с допълнителни 10% намаление от вече обявената специална цена, валидна до 31 май. Допълнителната отстъпка е в сила от 00:01 ч. до 23:59 ч. на 3-ти март 2018 г.

Откакто на 15-и февруари стартира продажбата на билети за Световното първенство по волейбол се забелязва особено силен интерес на фенове от Финландия и Полша! Както знаете откриващият мач на първенството в гр. Варна е между отборите на България и Финландия, а световният шампион Полша също е един от съперниците на нашите момчета. Сега е моментът да се възползвате от това специално намаление, за да се сдобиете с ценните пропуски и така да осигурим на „Българските Лъвове“ зала, пълна предимно с български знамена! Нека бъдем седмия играч в отбора!,съобщава БФ Волейбол.



Билети се продават от Eventim (eventim.bg) и неговите партньори: бензиностанции ОМВ, Технополис, Office 1 Superstore, книжарници Orange, Български пощи, билетен център НДК, билетна каса при Двореца на културата и спорта, гр. Варна, както и на билетна каса при „Арена Армеец“, гр. София.