Дневен хороскоп - събота, 3 март 2018

Хороскоп

02-03-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Бихте искали да посветите деня на себе си и да правите това, което душата ви иска, но някой от вашите близки може би ще се нуждае от вашето внимание. Определете приоритетите си за деня и отхвърлете това, което не изглежда разумно. Има вероятност да преживеете нещо много приятно. 

     
 

Телец

Радвате се на добър имунитет, но нямате особено желание да правите нищо днес, затова и не се захващайте с големи дела, защото не ви е ден за това. Следвайте собственият си начин на живот, не предприемайте промени.

     
 

Близнаци

Днес ще сте много търсени - някой се нуждае от вашата помощ, друг иска да говори с вас или да се посъветва. Ще получите покани за срещи или пристигане на неочаквани гости също е възможно. Не се опитвайте да правите всички щастливи с присъствието и вниманието си, изберете един човек, с когото ще си прекарате приятно.

     
 

Рак

Вие сте ентусиазирано ангажирани в нещо, но домашните и семейните въпроси също изискват внимание. Може би трябва да се изпълни онова, което е обещано на по-рано. Не отлагайте, направете всичко по силите си. Опитайте се да запазите баланса - отделете време за текущите задачи, а останалото време посветете на близките си.

     
 

Лъв

Луната се намира в дома на контактите ви, затова бъдете отворени за комуникация и честен диалог. Разговорите могат да бъдат интригуващи. В любовта може да настъпи събитие, което да промени взаимоотношенията ви към по-добро. 

     
 

Дева

Денят е добър, но в края на седмицата е обяснимо да се чувствате малко по-уморени. Отложете решението на важните въпроси, за да поразмислите на спокойствие над тях. Избягвайте шопинга, изкушенията ще са големи. Луната е в дома на парите ви, което увеличава тенденцията ви към харчене, но не е изключено и обратното, да получите пари от някъде. 

     
 

Везни

От гледна точка на любовта и взаимоотношенията ще имате склонност да преувеличавате днес. Влиянието на пълната Луна може да се изрази в прекомерна самоувереност, желание да впечатлявате на всяка цена, неуместна щедрост и т.н. Оценявайте ситуацията и определяйте какво е подходящо и какво не.

     
 

Скорпион

Днес пълната Луна се намира в мистериозния ви дванадесети дом. Това е един добър ден, за да си починете от суматохата, да останете сами със себе си, да практикувате духовни практики. Ще можете да разберете нещо много важно, което отдавна ви притеснява. Освен това, трябва да възстановите силата на тялото. С близък човек не се изключват недоразумения.

     
 

Стрелец

Днешният ден може да се каже, че за някои ще е напрегнат. Луната осветява дома на приятелите ви и обществеността, ще донесе емоционални ситуации. В никакъв случай не проявявайте екстравагантност. Възможно е да научите някаква тайна. 

     
 

Козирог

Не бива да се опитвате да контролирате ситуацията навсякъде и във всичко. Отпуснете се и си напомнете, че ако така е речено, то така и ще бъде. Това не означава, че трябва да сте пасивни, просто оставете Вселената да участва в оформянето на бъдещето, което желаете.

     
 

Водолей

Възможно е да имате силни емоционални изблици. Ще бъде добре, ако можете да се овладявате и да не провокирате конфликтни ситуации. Времето е подходящо да обърнете внимание на здравето си. 

     
 

Риби

Днес лесно ще се впечатлявате едва ли не от всичко. Не е изключено да възникнат непредвидени трудности, с които трябва да се справите. Дори всекидневните дела ще ви изглеждат по-сложни от обикновено. Не губете самообладание, опитайте се да управлявате ситуацията.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Благоприятен ден - ден на хармонията и равновесието между физическите и тънките тела. Усилва се аурата при болшинството от хората, затова духовните и творческите личности могат да проявят своите способности на най-високо равнище. Общата задача през днешния ден е да се поддържа справедливост в проявлението на света. При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност. Старайте се да не проявявате недоволство. Не бива да осъждаме никой. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето. Не трябва да се проявява активност, но и със скръстени ръце не бива да се стои. Във всичко е необходимо да се спазва златната среда. В любовта е необходимо да се проявява скромност в чувствата. Добре е за уединение. Да не се гладува, но и да се преяжда не е добре.