Дневен хороскоп - петък, 2 март 2018

Хороскоп

01-03-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Важно е да запазите хладнокръвие. Емоционалният фон е нестабилен и ще ви е трудно да се справите с чувствата и настроенията си. Но ако загубите самообладание, проблемите няма да се решат, а ще се влошат. Важно е да не се поддавате на провокации, които днес ще бъдат повече от обичайното.

     
 

Телец

Пред вас може да се открият нови възможности. Ще имате шанс за добри резултати. Не започвайте обаче днес любовна връзка. Голяма е вероятността да се превърне в любовен триъгълник.

     
 

Близнаци

Днес ще сте склонни да допускате малки досадни грешки, което ще ви изнервя и ще се ядосвате на себе си. Грешките могат да бъдат коригирани, но за това трябва да действате бързо. Често ще се налага да разчитате на интуицията, защото няма време за дълго мислене.

     
 

Рак

Ще се появят много интересни идеи. Възможно е днес да разберете какво наистина искате да направите и да започнете да се движите в избраната посока. Възможни са удачни съвпадения. Не всичко ще се получава само по себе си. Бъдете готови да работите упорито, бъдете настойчиви.

     
 

Лъв

Всичко ще върви добре, можете да успеете в много неща. Днес обаче се нуждаете от повече почивка, отколкото обикновено. Ако спирате от време на време, за да възстановите силата си, ще запазите самочувствието си и настроението до края на деня.

     
 

Дева

Предстои ви да обмислите важни решения. Те няма да бъдат лесни и трябва да се вземат под внимание различни фактори, за да знаете как да постъпите най-добре. Благоприятно време за общуване в неформална обстановка. Има вероятност да получите добри новини.  

     
 

Везни

Решаването на проблемите на другите хора ви отнема повече време, отколкото вашите собствени дела. Понякога изглежда, че абсолютно всички около вас се нуждаят от грижи и сякаш ще пропаднат без вашата помощ. Въпреки това, някои хора просто се опитват да злоупотребяват с вашата доброта и не трябва да им се връзвате.

     
 

Скорпион

Дори ако не всичко върви както сте очаквали и планирали, не се паникьосвайте. Възможно е да се открият нови обстоятелства, които да променят плановете ви. Няма да е лесно да се разбирате с хората около вас - те самите са изнервени и не са в равновесие. Но ако разчитате на собствените си сили, няма да има проблеми.

     
 

Стрелец

Въпреки че денят не е лишен от някои трудности, не може да се нарече лош. Вие сте много изобретателни и бързо намирате начин да преодолеете всички пречки, които възникват по пътя. В много случаи оптимизмът и самоувереността ще ви помагат. 

     
 

Козирог

Много време ще бъде посветено на решаването на проблеми, които са възникнали по-рано. Ще бъде най-трудно да се справите с финансовите затруднения. Житейският ви опит ще се окаже полезен. Ще ви предпази от повтарянето на старите грешки, няма да позволите на никого да ви вкара в капан или да злоупотребява с вашата доброта.

     
 

Водолей

Работата и задачите ще бъдат повече, отколкото сте очаквали и ще трябва да бързате, за да успеете с всичко. Повече от обикновено ще ви изнервя досадното еднообразие. Нуждаете се от нови впечатления, за да се чувствате добре и да запазите оптимизма си.

     
 

Риби

За да успеете, ще ви е необходима твърдост и постоянство. Предстои ви да имате работа с различни хора, но всички тях ги обединява едно: желанието да използват вашите знания и умения, да решат някои от своите проблеми с вашата помощ. Защитете своите интереси, в противен случай рискувате да станете марионетка в ръцете на някого.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

На задържаните вътре във вас чувства, трябва да дадете изход. След като ги разкажете на близък и доверен човек или ги опишете на хартия, ще се почувствате по-леко и по-добре. Независимо от тежестта на ситуацията, в която се намирате в момента, трябва да се отпуснете и да се отървете от безпокойството. Всичко ще бъде наред! Не се натоварвайте и не се притеснявайте. Вместо това се радвайте и наблюдавайте невероятния начин, по който се разгръща сюжетът на живота ви! В действителност всичко може да бъде решено по начини, които никой сценарист не може да напише. Сегашната ситуация скоро ще се промени и положението ще се подобри, а вие ще научите ценни уроци от живота, които ще ви помогнат в бъдеще.