В. Симеонов: Опозицията има интерес от сваляне на правителството - bulgaria.utre.bg

В. Симеонов: Опозицията има интерес от сваляне на правителството

28 февруари 2018, 12:21 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    bnt.bg/ кадър

Няма бежански наплив, през последния месец никой не е преминал през оградата с Турция

Опозицията има интерес от сваляне на правителството, включително и партиите, които не са удовлетворени от резултатите от последните избори и не са в парламента. Това каза пред журналисти в парламента вицепремиерът Валери Симеонов в отговор на въпрос смята ли, че някой „клати“ правителството.

„Виждам, че има логика в такова становище. Кой може – този, който има интерес – опозицията“, коментира той.

„Оставката на Теменужка Петкова не е искана, тя е едноличен неин акт“, посочи Валери Симеонов.

Попитан ще подкрепи ли оставката ѝ, той уточни: „Трябва да изслушаме становището ѝ, както и констатациите утре на ДАНС, КЗК и НАП. Тогава мога да имам някаква позиция“.

"Вече имаме ограда, бежански наплив няма. Никой не е преминал през последния месец", коментира вицепремиерът.

„Искаме да поправим една грешка, че не е включена поддръжката на оградата по границата в закона“, обясни той. „В противен случай се губи много време за обжалване, а оградата е съоръжение, което има собствен живот. То непрекъснато е подложено на климатични и атмосферни влияния“, посочи Валери Симеонов.

„Имаме няколко места, на които има паднали вековни дървета и са повредили оградата. Да правим обществена поръчка за това просто е безумие. Апелирам да проявите разум и патриотизъм“, заяви Валери Симеонов. „Промяната е крайно необходима за България. От онези 160 млн. евро, издействани от Бойко Борисов, все още не са поставени камерите, защото има обжалване на поръчката“, каза още той.Коментари (1)

Потребител
Далаверов
Не само опозицията иска да се махате, мангал Валери Симеонов! Целият народ ви мрази, проклина ви, ненавижда ви и е омерзен и отвратен от чудовищната ви корупция и от потресаващата ви простащина! И много скоро ще ви изрине, мангал мръсен кабеларов, дето ти викат Валери! Ще ви [ още... ]
28 февруари, 15:28 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета