Дневен хороскоп - четвъртък, 1 март 2018

Хороскоп

28-02-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес ви очакват ви бодрост, ентусиазъм и закономерен успех в начинанията. Бързо ще се справяте дори със сложните задачи. Някои от вас могат да получат любовно признание. Не се отпускайте да правите непланирани покупки. 

     
 

Телец

Днес от вас се изисква повишена енергийна отдаденост. Възможни са добри съвпадения. С мъжете ще се разбирате добре, бързо ще намирате общ език. Но с жените е по-трудно - техните действия не винаги ще са ясни за вас, а думите им често ще ви изглеждат обидни.

     
 

Близнаци

Днешните ви решения ще бъдат правилни. Ако сте творчески натури и притежавате боен дух, ще успеете да се справите и с най-сложните задачи и ще станете господари на положението. Началото на нови делови отношения ще се превърне в изгодно и ползотворно сътрудничество. 

     
 

Рак

Денят ви насърчава от думи и мечти да преминете към действия. Днес ще сте подложени на нервно напрежение. Макар да се стараете да бъдете снизходителни към чуждите слабости, то другите няма да ви отвърнат със същото. Вземете мерки, за да се защитите от стреса.  

     
 

Лъв

Денят няма да е лош за вас, но бъдете готови за изненади. Необходимо е да съкратите разходите, да се откажете от непланираните покупки заради финансовото положение. Възможно е да възникнат вътрешно-семейни разногласия и спорове. 

     
 

Дева

Важните въпроси за вас, свързани със семейство, деца, здраве, домашни грижи,  обсъдете и с други хора. Така ще чуете различни гледни точки. Страничното мнение в някои случаи е по-обективно, отколкото собствените ви размишления.

     
 

Везни

Със своите качества ще печелите симпатиите на околните, обаче бъдете готови и за това, някой да се опита да злоупотреби с вашето дружелюбие и приятелство. Вземете предпазни и профилактични мерки относно здравето си.

     
 

Скорпион

Денят е подходящ за добре обмислени постъпки и конструктивни действия. Напълно възможно е да постигнете успехите, към които се стремите. Добрият жизнен потенциал ще ви помогне да се справите с всяка ситуация.  

     
 

Стрелец

Днес ще предпочитате да се усамотите, за да подредите своите мисли и впечатления. Денят е подходящ за решаване на важни въпроси, свързани със семейния живот, отношенията с близки. Оригиналните ви идеи ще бъдат добре приети от околните и лесно ще намерите съмишленици.

     
 

Козирог

Може да постигнете някои успехи, но денят съвсем няма да е лесен. Внезапен прилив на творчески ентусиазъм ще ви застави да погледнете много неща по различен начин, ще ви подари необходимата еманципация, кураж и изобретателност. Бъдете готови за непредвидими ситуации.

     
 

Водолей

Днес по-добре да не поемате инициативи. По-важно е да реагирате правилно на ситуациите. Успехи ще имате в интелектуалната и творческата дейност, където ще се вдъхновявате от нови идеи. Използвайте вашата гъвкавост и многостранност и ще пожънете добри резултати. 

     
 

Риби

Емоционалният фон е нестабилен. В някои моменти ще е необходимо да се мобилизирате, за да се справите с песимизма си. Днес инерцията, мечтателността, тенденцията да се съмнявате във всичко, не са добри опции. Ще се появи възможност да научите нещо ново и полезно. Може да получите интересно предложение.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Затворете очите си и след това поемете дълбоко дъх и после издишайте. Мислено се обърнете към своя ангел пазител и архангелите да ви помогнат. Не уточнявайте как искате да получите помощ от тях, просто посочете каква ситуация изисква тяхната намеса. Най-важното - бъдете готови да приемете помощта. Тя може да бъде под формата на прозрение, интуитивно усещане какво да направите или директна намеса. Помолете за прехода към новото, да е колкото може по-плавен и хармоничен за всички заинтересовани страни. И знайте, че тези промени са за добро.

Всичко се случва така, както е било предназначено, със скрита благодат. Скоро ще го разберете. Понякога това, което изглежда като проблем, всъщност е отговор на вашите молитви. Когато се обръщате за помощ, Небесата могат да унищожат старата ситуация, за да направят място за новото. В този случай различни методи за релаксация като йога, дихателни упражнения, физически упражнения и медитация ще ви помогнат чудесно.