Дневен хороскоп - сряда, 28 февруари 2018

Хороскоп

27-02-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес звездите са благосклонни към вас и ще способстват за изпълнение на желанията ви. Мнозина от вас ще отдадат предпочитание на романтичната и духовната страна на живота, интуитивно изтиквайки рутинното ежедневие на по-заден план. Възможно е да получите подарък или морална подкрепа.

     
 

Телец

Може да получите знаци от миналото, но те не идват, за да изпаднете в лирично настроение, а за да ви дадат възможност да избегнете същите грешки в бъдеще. Днес не е най-успешният ден за бизнес и финансови операции, но това не означава, че трябва да се очакват проблеми в тази област.

     
 

Близнаци

Днес ще се окажете в доброжелателна и безопасна среда, без никакви затруднения ще можете да предизвикате симпатии, да създадете подходящата атмосфера. Може би ще се скъси дистанцията между вас и хора, които по-малко познавате. 

     
 

Рак

Денят не носи опасности, но малки рискове може да има. За успеха на всяко начинание, голямо значение има увереността ви, а за нея са необходими добри основания. Решението на някои задачи може да изисква повече усилия, отколкото сте очаквали. 

     
 

Лъв

Добре би било да се ориентирате към вътрешната си нагласа и състоянието на личния ви живот. Струва си да останете сами, ако имате нужда от регенерация и натрупване на сила. Ако трябва да избирате между материалното и духовното, добре ще е да направите избор в полза на последното. 

     
 

Дева

Днес не трябва да бъдете за дълго време сами. Събитията ще се развиват благоприятно във всеки случай, но ще бъде по-добре да имате свой собствен бекграунд и група за подкрепа. Ако е възможно, по-добре да отложите изморителните рутинни задачи и дейности, които причиняват негативни асоциации.

     
 

Везни

За вас днес важна роля ще играе съпричастността и емоционалният резонанс с хората, с които общувате. Възможни са прояви на ирационални пориви. Ако се стремите към нещо повече от един малък случаен успех, струва си да използвате всички възможности, включително и нетривиални.

     
 

Скорпион

Днес звездите ви закрилят от проблеми и помагат да се концентрирате върху добрите неща. Хармоничният ход на събитията може да надхвърли всичките ви очаквания. Можете да получите подарък, да спечелите симпатия, уважение, популярност.

     
 

Стрелец

Очаква се мощен, енергиен подем. Денят е особено благоприятен за пътешествениците, артистите, влюбените, както и за развиващите широка социална дейност, за които търсят популярност, популяризират идеите на масите, за тези, които се приемат за гуру-та, и за тези, които имат работа с чужденци.

     
 

Козирог

Днес в очите на другите ще изглеждате щедри и чувствителни. Струва си да отдадете внимание и уважение на хората, които цените. Негативната страна на деня може да бъде чувството на скрита завист и ревност, особено ако самите вие още не сте успели. Не пропускайте доброто време за хармонизиране на личните взаимоотношения.

     
 

Водолей

Светоусещането ви днес зависи от емоционалния фон и самочувствието, както и от психологическия микроклимат в околната среда. Основна роля ще играят кръвните връзки, контактите със стари познати. Положително вдъхновяващо въздействие ще окаже атмосферата на любов, загриженост, идеологическо единство.

     
 

Риби

Може да преживеете неочакван инсайт или силно емоционално вълнение. Условията, за да се запази душевният ви комфорт почти до вечерта са по-малко говорене, липса на всякаква показност и суета. Всичко, което е важно за вас да остане в пределите на близкия ви кръг. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят не подхожда за сериозни начинания и нови дела, особено ако ги вършите сами, но не се отказвайте от вече започнатата работа. Желателно е да се въздържате от нови запознанства и контакти. Твърде е вероятно да срещнете хора, с които сте се разделили и са останали в миналото. Ден за преразглеждане на отношенията, за връщане на стари проблеми и връзки. Най-подходящият ден най-накрая да разберете някои неща. Много често се оказва, че тези неща сами се откриват пред вас. Всичко тайно може да стане очевидно. Лош знак в този ден са появата на болки в стомаха - те показват неправилността на вашите действия. (по-точно до 16:30ч)