Дневен хороскоп - вторник, 27 февруари 2018

Хороскоп

26-02-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Всичко ще върви добре. Може би този ден няма да удържите важни победи и да промените света, но ще останете доволни от себе си. Новите задачи може да изместят другите на по-заден план.

     
 

Телец

Днес може да получите много искания за помощ и подкрепа, а за вас ще бъде голямо удоволствие да се проявите като благодетели. Това е похвално, но не правете добри дела, само за да чуете хвалебствия по ваш адрес, а го правете с чисто сърце и защото така го чувствате.

     
 

Близнаци

Този ден не е подходящ за вземане на важни решения. Най-добре е да го прекарате на тишина и спокойствие. До колкото е възможно опитайте да се предпазите от ежедневните проблеми и тревоги. 

     
 

Рак

Възможно е през деня да изпаднете в самосъжаление, че не са ви дооценили, някой с нещо ви е обидил. По най-бързия начин трябва де се отърсите от тези мисли. Благоприятно е за прояви на благотворителност. Превключете от своите проблеми на проблемите на другите и вижте какво можете да направите по техния случай. 

     
 

Лъв

Хубав ден, който ще премине под знака на нравствената чистота. Ще постигнете душевно равновесие, ще се повиши работоспособността ви, а оттам и ефективността на действията ви. Нетипичният подход към решаването на нововъзникващите проблеми ще доведе до положителни резултати.

     
 

Дева

Днес не сте готови да се съобразявате с мнението на околните, а проявата на агресия и желанието за лидерство могат да усложнят отношенията с тях. Вие сте убедени, че те грешат и никой не може да ви убеди в обратното. 

     
 

Везни

Неблагополучен ден от гледна точка на физическото състояние. Нежните представителки на знака могат да почувстват умора и раздразнителност. Не трябва да реагирате много емоционално на коментарите на  другите хора и вашите близки. Мъжете са в по-добра позиция и ще се опитат да постигнат нещо повече. 

     
 

Скорпион

Необходимо е да преодолеете съмненията във взетите вече решения. Въпреки, че денят е благоприятен, може да се сблъскате с недоброжелателното отношение на конкретен човек. 

     
 

Стрелец

Благоприятен, активен и творчески ден, който ще ви позволи да покажете способностите си в различни области. Вашата инициативност и либерализъм ще бъдат на висота, жизненият потенциал също ще е на високо равнище. Успешно решаване на професионалните въпроси. 

     
 

Козирог

Днешните обстоятелства благоприятстват предприемчивостта ви и деловата активност, а всичко това води до добри резултати. Правилният избор ще увеличи шансовете ви за успех. Малцина от вас само ще предпочетат да се скатават. 

     
 

Водолей

Днес се нуждаете от грижи, снизхождение и сърдечно общуване. Възможно е да се появят проблеми, но няма съмнение, че ще успеете да се справите с тях. Решени сте да направите нещо, което не сте посмели преди. 

     
 

Риби

Ще се сблъскате с раздразнителността на околните. Това не е точно агресия, а просто не всички хора могат да се държат правилно през този период и не знаят как да се справят с неизбежните трудности. Проявете снизходителност и милосърдие към всички.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да се обиждате или да се жалвате от съдбата. Знайте, че всичко, което се случва е за по-добро. Ще придобиете вътрешна сила. Имате шанс да постигнете определеност и яснота в делата си и помощ при вземане на решения. Сам висшият разум ще ви подкрепя. Следобед всичко, което започнете не трябва да се изоставя. Ако се появи отново стар и забравен проблем, значи е дошло време да се замислите за миналото и най-накрая да разрешите нерешени жизнени задачи, които ви дърпат назад.