Седмичен хороскоп за 26 февруари - 4 март 2018

Хороскоп

25-02-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Който знае да чака, всичко му идва во време.

Трябва да бъдете упорити и търпеливи, тогава рано или късно ще постигнете, това което сте си набелязали. Не се притеснявайте, че нещата се движат бавно. Само така ви изглежда. Всъщност те следват собственият си ход. Внимателно обмислете плановете си и проверете не пропускате ли нещо, няма ли грешка в разсъжденията ви. Не пренебрегвайте съветите на по-опитните хора. Прекомерната ви заетост може да стане причина за дълбока умора и отказа ви от срещи с други хора. Ще се появят обстоятелства, които ще ви напомнят за отминали събития. Може да срещнете някой, към когото сте били привързани в миналото.

Благоприятни дни- 27, 28.02.

Неблагоприятни дни- 26.02.;03, 04.03.

     
 

Телец

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече.

Позитивна енергия и жизнена сила съпътстват вашите физически усилия. Само мързелът би могъл да ви попречи да постигнете добри резултати. Избягвайки пасивността, увеличавате шансовете си. Постарайте се адекватно да оцените своите сили - сега не е най-доброто време за подвизи. По-добре направете нещо малко, но качествено. Не очаквайте да срещнете особено разбиране от страна на околните, когато всеки е зает със собствените си проблеми и грижи.

Благоприятни дни- 26.02.; 01, 02.03.

Неблагоприятни дни- 27, 28.02.

     
 

Близнаци

Добър или лош, животът продължава.

Делата ви ще вървят успешно. Напрегнатостта в работата ще бъде снижена със съвместните усилия на колегите ви (или партньорите по бизнес), затова се старайте още в началото да създадете отношения на сътрудничество вместо на съперничество. Силата на вашите привички ще ви накара да действате шаблонно. Добре би било да помените нещо в поведението си. През следващите дни е необходимо да обърнете особено внимание на делата свързани с дома, семейството, имоти, семеен бизнес. Акцентът бавно ще се премести в тази област.

Не са изключени проблеми със здравето.

Благоприятни дни- 27, 28.02.; 03, 04.03.

Неблагоприятни дни- 01, 02.03.

     
 

Рак

Правете каквото ви душа иска.

Съдбата ще ви накара да погледнете към бъдещето, няма да ви остави време да се ровите в миналото. Ще имате достатъчно енергия, перспективи, ресурси да постигнете успех в делата си, да реализирате плановете си. Не забравяйте да проявите рационален подход към чувствата на хората. И съвсем не на последно място е добре да отделите повече време на себе си и да правите всичко, което ви е угодно на душата. Задоволете истинските си потребности, каквито и да са те. Когато направите това, ще подобрите емоционалното и физическото си здраве.

Благоприятни дни- 01, 02.03.

Неблагоприятни дни- 03, 04.03.

     
 

Лъв

Великите мисли идват в главата на човек толкова рядко, че никак не е трудно да се запомнят.

Възползвайте се максимално от позитивния потенциал, който носи този период. Ще бъдете вдъхновени и одухотворени от много неща, ще имате добри възможности за развитие пред себе си. Ще се проявите като творческа личност в действията си. От вас ще произлизат ценни идеи и интересни предложения. Ще бъдете душата на всяка компания, където се появите. Не са изключени чувствени отношения или нов флирт. Готови сте на всякакви инициативи.

Благоприятни дни- 03, 04.03.

Неблагоприятни дни- 27, 28.02

     
 

Дева

Контролът над емоциите - добро средство за защита!

Разширява се кръгът на вашите отговорности. В бизнеса се придържайте към стратегическият курс. В делата ви са възможни задръжки и препятствия. Трябва да намерите отговори на много въпроси. Постарайте се през тази седмица да проявите повече заинтересованост към работата и подхождайте към нея по-сериозно. Внимателно проверявайте всички документи. В партньорските отношения избягвайте споровете. Запазете олимпийско спокойствие и чувството си за хумор. Не е толкова трудно да си добър.

Благоприятни дни- 26.02.

Неблагоприятни дни-  01, 02.03.

     
 

Везни

Винаги сме сигурни, че току що взетото решение е погрешно.

Очаква ви седмица на упорита и планомерна работа. Бъдете внимателни! Добре  е да предприемете творчески подход към всекидневните отговорности. Ще предпочитате по-спокойната атмосфера. Шумните и големи компании няма да ви привличат сега. Възприятията ви към някои ситуации ще се променят и техните решенията ще изискват съвсем нов подход. Ако се освободите от излишния скептицизъм и прекалените разсъждения, ще можете да откриете, че светът е всъщност толкова интересен и хубав.

Благоприятни дни- 27, 28.02.

Неблагоприятни дни- 26.02.;03, 04.03.

     
 

Скорпион

Когато подкрепяме друг, ние подкрепяме себе си.

Нови перспективи могат неочаквано да се изправят пред вас. Предстои ви обновителен период и нещо, което би могло да се възроди отново. Трябва да разкрепостите малко своите мисли и реакции по отношение на случващото се. Старайте се да се освободите от негативното мислене задължително. Настройте се позитивно за идващото ново. Знайте, че не сте сами, а има хора, които ви подкрепят с приятелството си. Ваш приятел обаче също ще има нужда от вашата подкрепа. Може да го направите взаимно и това ще ви вдъхнови.

Благоприятни дни- 26.02.; 01, 02.03.

Неблагоприятни дни- 27, 28.02.

     
 

Стрелец

Вие сте си напълно самодостатъчни.

Изработете си нова стратегия. С това ще положите фундамента за много важни неща. Към вашите качества като съсредоточеност, отговорност и активност в делата си, трябва да прибавите още един много важен фактор - вашия чар и вашата харизма. Използвайте във всички свои действия и контакти (лични и делови) именно тези „тайни оръжия”, особено в сферата на възможния риск, спекулациите, авантюрите и действията, нуждаещи се в своята основа от удачно стечение на обстоятелствата. Постарайте се да предвидите всички възможни препятствия за достигане на вашите цели и да ги предотвратите.

Благоприятни дни- 27, 28.02.; 03, 04.03.

Неблагоприятни дни- 01, 02.03.

     
 

Козирог

Животът е такъв, какъвто си го докараме.

Периодът може да бъде малко по-труден и противоречив. Отношенията с колегите (или близките ви хора) ще бъдат подложени на проверка за тяхната устойчивост и ще се наложи да им направите преоценка. Ще се повиши вашата наблюдателност, което ще ви направи добри психолози през тези дни.  Спадането на енергията ви ще подскаже, че е необходима почивка. Ще бъдете особено привлекателни в очите на лицата от противоположния пол, но няма да проявите никакво активно участие в тази посока. Ще ви е приятно, но ще се отнесете с безразличие. Повече ще ви влече спокойствието.

Благоприятни дни- 01, 02.03.

Неблагоприятни дни- 03, 04.03.

     
 

Водолей

Добри обстоятелства – добра седмица.

Стремителният образ на живота може да измени ситуациите, свързани с нови планове, идеи, приятелски или спонсорски отношения. Изненади като цяло ще има и то благоприятни по своите свойства, но за тяхното усвояване са необходими също така да се прояви активност и инициативност. Не всичко, което сте си набелязали ще постигнете в срок. Внимавайте да не пострада собствената ви репутация поради глупава грешка. Има вероятност да получите знак, че някой ви харесва.

Благоприятни дни- 03, 04.03.

Неблагоприятни дни- 27, 28.02

     
 

Риби

Е, не е чак толкова лошо, колкото изглежда на пръв поглед!

Ще се върнете отново към въпрос, който е стоял пред вас за разрешение. Ще ви раздразнят претенциите, безкрайните забележки и критики на близък човек . Тъй като сте готови  на всякакви крайности, стремете се да бъдете по-въздържани заради предстоящите дни. При някои от вас ще има някакво разобличаване на някого или нещо, може да е от делово или от лично естество.  И така най-накрая нещата ще могат да си дойдат на мястото. Грижливо се отнасяйте към себе си и своето здраве. Съществува опасност от простудни заболявания.

Благоприятни дни- 26.02.

Неблагоприятни дни-  01, 02.03.