Конният ескадрон на СДВР отбеляза Тодоровден с традиционни състезания - bulgaria.utre.bg

Конният ескадрон на СДВР отбеляза Тодоровден с традиционни състезания

24 февруари 2018, 13:27 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    МВР

След оспорвана надпревара бяха отличени най-добрите ездачи

За поредна година конни полицаи от СДВР показаха майсторска езда на стадиона в кв.“Бенковски“ в столицата. С традиционните състезания полицаите от група „Конна полиция“ от столичната дирекция на МВР почетоха Тодоровден. Пред много гости и колеги участниците в празничното честване, организирано от СДВР с подкрепата на Столична община, бяха поздравени от главния секретар на МВР Младен Маринов, директора на СДВР Ивайло Иванов и кмета на район Сердика Тодор  Кръстев.

Тържественото откриване на надпреварата започна на площада в кв. „Бенковски“ с празничен ритуал и водосвет. В състезанията и демонстрациите служителите от група „Конна полиция“ премериха майсторство в ездата и надскачането на препятствия. Породистите коне зарадваха стотици гости дошли да се насладят на първокласните им умения. След оспорвана надпревара бяха отличени най-добрите ездачи. 

На първо място бе класиран  Михаил Михаилов с  кобила Корона, на второ -  Димитър Милушев с кон Аркан и на трето -  Асен Бояджиев с кобила Джерада. Тримата финалисти получиха и парични награди, осигурени от  фирма, ангажирана с организацията на инициативата. След  връчването на наградите, участниците в състезанието направиха почетна обиколка на стадиона под звуците на духовия оркестър.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета