Дневен хороскоп - неделя, 25 февруари 2018

Хороскоп

24-02-2018, 18:32

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Всички около вас (както ви се струва) обръщат особено внимание на всяка дума, която казвате днес. Няма причина обаче да се притеснявате. Не е нужно да поемате инициативата за решаване на всеки проблем. Обстоятелствата ще се развият така, че всичко ще бъде решено без вашето пряко участие.

     
 

Телец

Не е изключено днес да почувствате неудовлетвореност и нищо чудно причината за това да са финансите. Те наистина могат да създадат усещане за тежест. Звездите ви съветват сега да бъдете предпазливи във всичко – пазаруване, отношения, по други въпроси. 

     
 

Близнаци

Приливът на енергия ще ви е обезпечен, а жизненият тонус ще се повиши. Ще се почувствате доста ентусиазирани. Изпълнявайте ангажиментите си, но си оставете време за срещи и диалог с приятели.

     
 

Рак

Интуицията ви днес е силна, но не трябва да разчитате изцяло на нея. Опитайте се да не се вглеждате твърде напред в бъдещето, просто правете всичко, което е по силите ви, тогава обстоятелствата ще се развият успешно. Ако приятелите ви поканят да прекарате време в тяхната компания, не отхвърляйте.

     
 

Лъв

Вие сте решени да завършите всички отложени неща, въпреки че денят е по-подходящ за планиране и почивка, а не за активно действие. Искате да пробвате нещо ново, но ако чувствате някакви съмнения, по-добре не започвайте. 

     
 

Дева

Голяма част от времето ви днес ще отиде да обмисляте настоящите си планове и дела за през новата седмица, така че няма да ви остане много енергия да се заемете с други неща, които чакат своето решение. Независимо дали ви харесва или не, по-добре е да се вслушате в съветите на други хора.

     
 

Везни

Днес сте склонни да възприемате житейските обстоятелства по-позитивно. В каквото и  положението да изпаднете, ще съумеете да извлечете полза от него. Но: не позволявайте на себе си да отлетите далеч във фантазиите си, защото реалността може да ви даде урок.

     
 

Скорпион

С всички планове, които сте замислили, лесно можете да се справите. Споровете и твърде емоционалното общуване да се избягват. Също така този ден е подходящ за пътуване и активен отдих със семейството. Опитайте се да си починете и да съберете сила, ще имате нужда от тях през следващите дни.

     
 

Стрелец

Може би сте раздразнени от дългия списък от текущи задачи, но положителната ви нагласа ще помогне да се справите с всички тях. След това ще имате време да се отпуснете и да почивате. Що се отнася до любовта и взаимоотношенията, сега не е необходимо да се задълбочавате в обсъждането на опасни теми с партньора ви.

     
 

Козирог

Днес се очакват основно положителни емоции и впечатления. Ако обстоятелствата позволяват, отделете малко време и го използвайте за вашето хоби или пътуване извън града - комуникацията с природата ще ви е от полза: ще подобри настроението ви и ще укрепи вашето здраве.

     
 

Водолей

Семейните обстоятелства изискват вашето внимание. Днес лесно ще съгласувате интересите си с тези на близките ви. В личния ви живот все още има увлекателна динамика и възможност да влияете върху случващото се със собствените си действия.

     
 

Риби

Денят ще бъде добър, дори ако от сутринта ви изглежда, че абсолютно всичко не върви, както бихте искали. Не забравяйте, че влиянието на положителните тенденции се увеличава с всеки час и не се отчайвайте, ако нещо не се получи. Понякога просто трябва да почакате малко. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Днес космическата енергия е способна да пробуди скритите резерви в човека и да го преобрази напълно. Прекрасно време, за да работите върху себе си и да преодолеете заложеното у всеки от нас тъмно, зло начало. Сигурно се сещате да приказката за двата вълка, които носим и храним в себе си. Този ден има много силна енергия, затова трябва да бъдете внимателни при използването й. Денят е добър за активност, но при условие, че ще бъдете внимателни и предпазливи, за да не изразходвате силите си. Не бъдете пасивни, но просто не се претоварвайте. Ако днес излеете своята енергия и любов към другите хора, погрижите се за тях, тогава тази доброта ще ви се върне стократно с времето. Добре е да довършвате започнатото.