Дневен хороскоп - петък, 23 февруари 2018

Хороскоп

22-02-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Определете ясно приоритетите си, отървете се от второстепенното и насочете усилията и енергията си към основното. Възможни са неочаквани неща. Ще бъдете прекалено упорити, което ще подразни мнозина, но и вие ще бъдете лесно раздразнителни.

     
 

Телец

Денят не е от най-добрите и може да преживеете огорчение. Ще срещнете някои трудности в предобедните часове. Не се палете от дреболии и не се увличайте по спорове. Избягвайте доколкото е възможно общуването.

     
 

Близнаци

Енергичността днес не е вашата силна страна. Липсват ви добри перспективи. Идеите ви ще бъдат нереалистични, възникване на дребни пречки, задръжки в получаването на информацията, лошо протичане на всяка интелектуална дейност. Пазете се от всякакви провокации в този ден! 

     
 

Рак

Днес е добре да бъдете предпазливи и внимателни. Доверявайте се повече на интуицията си. Голяма е вероятността да бъдат извършени грешки. Лесно ще се дразните от всичко и самите вие може да провокирате конфликт, което не бива да става. Подходящо е за рутинна работа.

     
 

Лъв

В днешния ден  може би наистина ще се убедите в справедливостта на поговорката, че “мълчанието е злато”. Избягвайте всякакви разправии и спорове. Ако все пак възникнат, то се постарайте веднага да загладите положението. На никого не се опитайте да доказвате нищо. 

     
 

Дева

Вероятно ще изпитвате вътрешно безпокойство. Не се задълбочавайте сега в детайлите. Всъщност вие внимавайте в тях, но не го правете на въпрос пред другите. Бъдете акуратни, точни и педантични. Не е изключено да възникне конфликт поради взаимоотношенията в колектива.

     
 

Везни

Вашият девиз днес трябва да бъде „Умереност” и да се придържате в поведението си към него. Старайте се по-малко да общувате и повече време да прекарате в уединение. Избягвайте да се поддавате на изкушението да похапвате и да преяждате.

     
 

Скорпион

Оставането ви днес за по-дълго време сами може да ви накара да се почувствате самотни, но не бързайте да се разстройвате. Това е от влиянието на негативните тенденции. Хем така ще можете да си отдъхнете, да си съберете мислите и да се настроите на позитивна вълна.  

     
 

Стрелец

В този ден можете да се сблъскате с непредвидими трудности и обстоятелства, но всичко е преодолимо. Просто се стегнете. Нужно е само да вярвате повече в себе си и да обмисляте по-внимателно действията си. Срещите е добре да бъдат отложени.

     
 

Козирог

Не надценявайте силите си. Енергията ви сега е отслабена, затова е по-добре да не се нагърбвате с по-сериозни задачи. Освен това е голяма вероятността да бъдат допуснати грешки. Довършете започнатото, не предприемайте нищо ново. 

     
 

Водолей

Желанието ви да промените нещо може да стане необикновено силно през днешния ден, но не е сега точният момент да започвате каквото и да е. Избягвайте всячески неразумните постъпки. 

     
 

Риби

Днес избягвайте да сте много дейни  и предприемчиви, не поемайте никакви рискове и не вземате важни решения. Може да бъдете подведени с информация, затова си отваряйте очите на четири. Ако не насилвате събитията, всичко ще се получи както трябва. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Този ден има негативна енергия и е най-добре да се прекара в тиха и спокойна обстановка. Продължете вече започнатата работа, без да предприемате нова. Отнасяйте се по-внимателно към всичко, тъй като е възможно този ден да има много провокации и изкушения, илюзии, измами, грешки, тревоги, страхове и мрачни мисли. Опитайте се да бъдете смирени и предпазливи, тъй като е голяма вероятността  да сте „напомпани” с прекалено голямо самочувствие, без достатъчно основания за това. Важно е да се научите да различавате лъжливата от истинската информация. Не се опитвайте да доказвате своята правота, тъй като може да грешите. Опитайте се да не влизате в конфликт с никого днес, в противен случай по-късно ще съжалявате. Сега е по-добре да не се запознавате с никого и ако запознанството все пак се е случило, е много вероятно този човек да не донесе нищо добро за вас. Добре е да почистите от негативна енергия себе си, помещенията, които обитавате.