Дневен хороскоп - четвъртък, 22 февруари 2018

Хороскоп

21-02-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Първата половина на деня е подходяща за дела, за които обикновено нямате време. Втора половина на деня можете да се посветите на себе си. Разходете се в магазините, отидете на стилист, променете прическата. Всички, дори малките промени ще ви бъдат изключително от полза. 

     
 

Телец

Всички възможности, които ви предлага денят трябва да използвате максимално. Упоритостта и постоянството, които са ви присъщи, понякога причиняват конфликти с другите, а гордостта ви не позволява да се извинявате. Обърнете внимание на възстановяването на всички изгубени и прекъснати контакти.

     
 

Близнаци

Не особено лек период. Бъдете рационални, не губете време в излишни разговори. Добре е да действате по план и да не се отклонявате от задачите си. Ще се появи възможност добре да се представите на работното си място. Бъдете готови за среща с миналото, независимо под каква форма. 

     
 

Рак

Около вас животът просто ще кипи. Не странете от хората. Подходящо време за укрепване на настоящите и възстановяване на изгубените връзки. Денят подхожда за промени в живота, само с големи парични суми не трябва да бъдат свързани. 

     
 

Лъв

Спрете да мислите само за работата. Бъдете добри към хората и на тях ще им бъде приятно да видят вашата човечност.Обадете се на приятелите, които отдавна не сте чували. Не забравяйте и роднините. Поговорете с колегите си на по-отвлечени теми, не само на работни. Това ще ви сближи повече. 

     
 

Дева

Днес добре ще ви се отдава самоанализът и ще имате възможност да изправите всички грешки и да започнете на чисто. Ако нещо ви тежи, изкажете го на глас пред себе си или го напишете на лист, после може да го изгорите. Важно е да изкарате от себе си натрупаното напрежение чрез духовно пречистване.

     
 

Везни

Днес ще бъдете невероятно организирани в работата и делата си. Може би отдавна сте искали да промените нещо в живота си, но поради навика за стабилност, не сте могли да се решите на тази стъпка? Време  е да вземете решение. Слушайте вътрешният си глас и всичко ще бъде наред.

     
 

Скорпион

Не е изключено съдбата днес да ви подложи на изпитание за вътрешната ви сила. Това е ден, в който трябва да проведете самоанализ. Бъдете честни пред себе си, представете си, че сте на изповед. Това е единственият начин да се открие проблема и да се унищожи. Избягвайте конфликтите. 

     
 

Стрелец

Днес ще имате много възможности, важното е правилно да ги използвате. Възприемайте този ден като начало, оставете всичко в миналото. Бъдете много предпазливи с парите. С малките суми няма да има проблем, но е опасно да се правят големи покупки или сериозни сделки. 

     
 

Козирог

Денят ще е най-обикновен, без сътресения, но въпреки това бъдете нащрек. Не си правете големи планове, карайте я по-спокойно. Първата половина на деня наблегнете на непосредствените си професионални задължения. След обяд може да отделите вече време за себе си.

     
 

Водолей

Денят ще е положителен за вас. Необходимо е да бъдете по-активни. Подходящо време е за всякакви промени, дори най-малките. Можете да направите преструктуриране на стаята си или да купите нови завеси, а ако можете отидете на стилист, променете прическата. Такива промени ще имат положително въздействие върху живота ви като цяло. 

     
 

Риби

Денят може да донесе много изненади. Важното е да ги разпознаете навреме и да не пропускате знаците на съдбата, които тя ви изпраща. Няма нужда да бързате. По-добре  е да не вземате решения сега, тъй като последствията могат да бъдат необратими. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят не е лесен. Бъдете гъвкави и не се съпротивлявайте на промените, иначе могат да възникнат сериозни усложнения. Ден за покаяние и преображение. Този процес трябва да премине без особени енергийни загуби от ваша страна. Днес е благоприятно да се отървете от всичко, което е излишно: да се покаете, да се освободите от греховете, да простите, да пуснете старото, да кажете сбогом на онова, което остава назад. Добре е да се освободите от неприятни спомени. Ако сте уморени от някои неприятни взаимоотношения, от които е крайно време да се отървете, днес е точно подходящият ден за тези цели. Същото важи и за нещастната любов. Освободете от този човек себе си, сърцето си и разчистете пътя, за да привлечете вашата истинска половинка в живота. Днес е полезно гладуването, почистването на стомаха и червата.