Fibank награди Сани Жекова - bulgaria.utre.bg

Fibank награди Сани Жекова

21 февруари 2018, 12:17 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    fibank

Сани Жекова получи дизайнерско златно кюлче „Година на кучето“

На стилна церемония днес генералният спонсор на Българския олимпийски комитет (БОК) - Fibank (Първа инвестиционна банка) награди най-добре представилата се българка до момента в Пьонгчанг – Александра Жекова.

Сани Жекова получи дизайнерско златно кюлче „Година на кучето“. То е изработено от най-висока проба инвестиционно злато със стилен дизайн и произведено от Швейцарската рафинерия P.A.M.P.

Бижуто беше връчено лично от г-н Неделчо Неделчев, Главен изпълнителен директор на Fibank, който сподели: „За нас от Fibank развитието на таланта на нашите спортисти се е превърнало в кауза, в която вярваме и винаги сме отстоявали. Сани е доказала себе си пред целия свят. Щастлив съм, че ние от Първа инвестиционна банка винаги сме подкрепяли нейната кариера и израстване като спортист. Пожелавам й крепко здраве, много късмет и съм сигурен, че пред нея предстоят още много успехи и незабравими моменти“.

От своя страна родната звезда в сноуборда Сани Жекова изказа своята благодарност за дългогодишната подкрепа и оказаното й доверие от страна на Fibank. Сани изрази своите благодарности и към Българската федерация по ски (БФСки) и всички свои почитатели.Коментари (2)

Потребител
Милко
Мога да кажа само едно голямо браво
21 февруари, 15:27 ч.
Потребител
Люба
Абсолютният пример как с талант, усърдия, общи усилия и вяра всичко е възможно! Респект голям за Александра и браво на екипът, който стои зад гърба й през всичките тези години!
21 февруари, 13:41 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Портфейл