Дневен хороскоп - сряда, 21 февруари 2018 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - сряда, 21 февруари 2018

20 февруари 2018, 18:29 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

 

Овен

През днешния ден ще притежавате голяма сила и основната задача е къде да я реализирате. Може би имате натрупана много работа, за която дълго време не ви е достигало време. Сега вече може да се разделите с нея. В отношенията с любимия човек поемете организирането на съвместният отдих. 

     
 

Телец

Ако спазвате всички правила, делата ви ще се движат чудесно. Възмездието няма да ви се размине, ако опитате да извършите нещо по-неблагопристойно, освен това може да навреди на репутацията ви. С партньора си бъдете по-нежни и проявете въображение в съвместната игра любов.

     
 

Близнаци

Днес емоционални изблици няма да има, освен ако не ги устроите вие самите. Да развалите своето настроение и това на партньора си ще можете единствено, ако се заядете за дреболии и подробности без причина. Добре е да знаете, че негативните емоции сега са противопоказни. 

     
 

Рак

Днешният ден е подходящо време за изясняване на отношенията си с любимия човек. Старайте се само да не реагирате прекалено емоционално, тъй като в разгара на обясненията може да наговорите много излишни неща. Подходящ ден за нови запознанства. 

     
 

Лъв

Сега е време за важните дела. По някои въпроси може да се окажете недостатъчно компетентни или просто да допуснете грешка. Не мислете, че винаги само вие сте прави. Вас ви обкръжават също не толкова глупави хора. Проявите на арогантност може да обидят някой от околните. Затова пък във връзката с любимия човек ще цари любов и разбирателство. 

     
 

Дева

Днес могат да възникнат много въпроси относно работата, с която ще трябва да се справяте сами. Не бива да се вълнувате и да вземате прибързани решения. Добре е да не демонстрирате сега никакви свои успехи, постижения, приятели, даже и покупки. Завистта, която може да предизвикате, ще отслаби вашата енергия. 

     
 

Везни

Крайно време е да направите преоценка на взаимоотношенията с някои хора от вашето обкръжение. Само че не бързайте да ги елиминирате прибързано. Още не е дошъл точният момент, всички нюанси не могат да бъдат взети сега под внимание. 

     
 

Скорпион

Днес ще успеете да преодолеете препятствията, които изкуствено са създадени от завистливи познати или тайни врагове. Колкото и да е странно, те са в непосредствена близост до вас. Установявайки тяхната самоличност, не се опитвайте да им дирите сметка. Запазете дистанция и мълчание.

     
 

Стрелец

Днес може да останете с убеждението, като че ли всички около вас искат да спорят и да убеждават в нещо. На любимия човек се постарайте повече внимание да отделите. Съвместното общуване и разходките ще ви донесат много приятни мигове. Ако пък сте сами, то е възможно ново запознанство, но трябва и вие малко да се потрудите за това. 

     
 

Козирог

Днес може да не се окажете способни да оцените обективно променящата се ситуация – както на професионално равнище, така и личните отношения. Постарайте се към всичко, което ви предложат да се отнесете със здрав скептицизъм.

     
 

Водолей

Днес ще сте способни да покажете добри ораторски умения, да убедите, когото искате в своята правота или мнение. Пред вас могат да се отворят много врати, но не бързайте да приемате предложенията веднага. Същото важи и за любовта. В тази област може да очаквате приятна изненада.

     
 

Риби

Имате нужда да получите думи на подкрепа и насърчение от близък човек. Възможно е някой да ви изкритикува за нещо, но това не бива да ви разстройва. Вместо това възприемете случващото се като урок, който ви преподава животът. Скоро слънцето ще изгрее и на вашия хоризонт. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Възможно е днес да се сблъскате с изненада, която може от една страна да доведе до удивителни открития, а от друга – до измамени очаквания или да се превърне в пречка. Може да предприемете действия, за да се освободите от рамките, които са ви станали вече тесни, ограничават ви. Отървете се от остарелите си идеи. По-късно ще престанете да съжалявате за това, което не се е осъществило днес.

Може да чуете клюки по ваш адрес от страна на тъй наречените приятели. Могат да ви подведат умишлено с невярна информация. Запазете своите мисли за себе си известно време. В противен случай всичко, което кажете, могат да го използват срещу вас. Ситуацията, която ви тревожи, започва да се развива бързо. Важно е да успеете да реагирате правилно на промените, които се случват и да вземате правилните решения.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп