Цв. Цветанов: Румен Радев изглежда притеснен - bulgaria.utre.bg

Цв. Цветанов: Румен Радев изглежда притеснен

20 февруари 2018, 10:07 | Дани Стоянов
  • Снимка:
    btv.bg/ кадър

Твърдението за бизнес отношения между Бойко Борисов и Делян Пеевски е несъстоятелно

Президентът Румен Радев изглежда притеснен – преминава към лични нападки, защото няма аргументи. Това обяви пред БиТВ зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод нападките на Радев към премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Твърдението за бизнес отношения между Бойко Борисов и Делян Пеевски е несъстоятелно", обяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Според него президентът е притеснен заради обещанията, които не е реализирал. Той попита защо Радев не говори за Елена Йончева, която по думите му е източвала КТБ с човек от най-близкото обкръжение на Цветан Василев.

"Репликата за шербета беше провокация, на която Борисов не се поддаде", каза още Цветанов. Според него Радев завижда на Борисов.

Зад скандала с шефа на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) проф. Камен Плочев зам.-председателят на ГЕРБ вижда политическа провокация. Той уточни, че съдбата на шефа на касата ще се решава след среща на парламентарната група на ГЕРБ със здравния министър Кирил Ананиев и после, ако се налага – с Плочев. Настоящият управител на НЗОК бил предложен от отстранения здравен министър проф. Николай Петров.

Цветан Цветанов обяви, че има висок праг на търпимост и за него е важно да поддържа парламентарното мнозинство по повод думите на коалиционния партньор Волен Сидеров, че ако правителството падне заради Истанбулската конвенция, виновен ще е Цветанов.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета