Дневен хороскоп - вторник, 20 февруари 2018

Хороскоп

19-02-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят за вас ще е благополучен. Ще се почувствате уверени, няма да изпитвате никакви безпокойства. Ако все пак се появят някои съмнения, прогонете ги. Вече сте взели решение, така че не се отклонявайте от избрания път. Подходящо е за задушевно общуване с близки хора.

     
 

Телец

Напрежение ще има разбира се, но няма толкова очевидно да се усеща. Ако има някакъв проблем в отношенията ви с приятели или близки, то използвайте времето сега да подобрите ситуацията. Ако пропуснете сега да изгладите конфликта, той ще продължи още дълго време.

     
 

Близнаци

Днес няма да ви се отдаде да се отпуснете. Напрежението ще се запази през целия ден. Главният ви враг ще бъде съмнението. Несигурността относно правилността на действията ви ще ви терзае. Намерете сили да преодолеете това и да продължите напред. 

     
 

Рак

Днес няма да има никакви изненади. Всичко ще бъде спокойно и стабилно, ще има добри моменти.  Някои ще получат добри оферти. В семейството ще цари хармония. Денят е идеален за установяване на нови връзки и възобновяване на старите.

     
 

Лъв

Този ден за вас може да се счита за почивен. Идеално ще бъде, ако можете да го прекарате извън работното си място и да бъдете с вашето семейство или компанията на вашите приятели. Ако не можете да избегнете работата, постарайте се да запазите умиротвореното си настроение и душевния подем.

     
 

Дева

Денят ще премине под знака на позитивното влияние. Тези, които все още имат съмнения, ще могат да вземат правилното решение. Засилва се интуицията ви. Ако имате проблем, не се концентрирайте дълго върху него. Отговорът или решението ще изплуват сами, без да мислите постоянно за това. 

     
 

Везни

Този ден ще ви донесе само положителни емоции. Ще разполагате с необходимия запас от сили и енергия. Трябва само да планирате този период правилно. Първата половина на деня, вършете работата си, а през втората - правете планове за бъдещето.

     
 

Скорпион

На този ден ще имате късмет както в работата, така и в семейните отношения. Първата половина на деня трябва да бъде посветена на бизнеса (работата), а втората – се постарайте да прекарате в почивка, разходка, отиване на кино, време за хобито ви.

     
 

Стрелец

Успешен ден. Ще бъдете изпълнени с умиротворение и доброжелателност. За разлика от друг път се вслушайте не в собствения си глас, а в мненията и съветите, които получавате отстрани. Организмът ви може да подаде знак за това, което му липсва. Може да касае дори вкусовите предпочитания.

     
 

Козирог

Благоприятен ден. На работното място всичко е стабилно. Спокойствието и душевното равновесие ще ви съпътстват през целия ден. В този период връзката между човек и космос е особено ярка, така че няма нищо необичайно, ако имате пророчески сънища или прояви на екстрасензорни способности. 

     
 

Водолей

Днес ще сте удивително спокойни  и уравновесени. Работата(дейността) кипи, при това няма никакво напрежение и всичко ще върви по мед и масло. Бъдете внимателни. Подсъзнателната дейност се засилва и може да получите важна информация от сънищата или чрез случайни знаци около вас. 

     
 

Риби

Вашата активност постепенно намалява. Това не означава, че ще изпаднете в апатия или депресия. Ще бъдете спокойни и със самочувствие, а резултатите от всяка работа ще станат видими. Да, и хората наоколо ще бъдат пълни с благоволение, ако се наложи ще се притекат на помощ. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Звездите днес даряват чувственост и победа на емоциите над логиката, но здравият прагматизъм и егоизъм остават. С други думи, този ден е създаден, за да получим максимум изгода и удоволствие на първо място за себе си - дори и в любовните дела. "Ние търсим любовта на другите, за да имаме допълнителна причина да се обичаме", този подход (без да се злоупотребява) днес обещава много приятни моменти.

Днес вероятно ще преминете през определени изпитания или изкушения. Ще се наложи да се срещнете със сянката на вашия характер. Може би ще бъдете склонни към някакви неблаговидни действия или да предадете вашите принципи. Това може да е поради някаква внезапна вътрешна мотивация, за която не сте подозирали, че съществува. Не се ядосвайте за това, нито обвинявайте другите, нито подтискайте тази мотивация. Използвайте ситуацията, за да внесете лъч светлина в тъмната част на душата си - осъзнайте този мотив и разберете причините за него.