Седмичен хороскоп за 19 - 25 февруари 2018 - bulgaria.utre.bg

Седмичен хороскоп за 19 - 25 февруари 2018

18 февруари 2018, 18:28 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

 

 

Овен

Намерете време за партньора си и го вмъкнете в своя сгъстен график. В настоящият момент Овните могат да добият най-голям успех, ако внимателно се вслушват в потребностите и нуждите на хората от своето обкръжение. В бъдеще, събраните знания ще могат да ви отправят към нужното направление. Съсредоточете се към ежедневните си грижи и търсете решения. Активни действия вече можете да предприемете. Добре ще е в отношенията с близкия ви човек да не влизате в пряка конфронтация. Първо разберете неговата позиция, а после вземайте решение. Отделете му повече време и внимание, покажете своята загриженост.

Благоприятни дни- 23, 24Неблагоприятни дни- 19, 20, 25

     
 

Телец

Ситуациите отиват към своя логически завършекОпитвате се да контролирате нещата според своите възможности, но няма да успете да се справите с всичко. Имате обаче много повече поддръжници, отколкото противници. Пред вас ще се открият нови хоризонти, даже когато си мислите че нямате никакъв шанс. Приливът на енергия ще се засили, а най-вероятните сфери на приложението на тези сили ще станат романтичните увлечения и финансовите въпроси. Успешни ще бъдат вашите изследователски действия.

Благоприятни дни- 25

Неблагоприятни дни- 21, 22
     
 

Близнаци

Очевидното е невероятно.Планетите призовават Близнаците активно да се заемат с кариерата, да си пробиват път нагоре, въпреки възможното противодействие. Ще се появят много нови и интересни идеи. Предстоят да се вземат трудни решения относно работата. Повишените изисквания от страна на околните ще ви заставят по-продуктивно да използвате своето време. Пазете се от травми, макар това да не зависи от вас. Могат да се обадят стари заболявания.

Благоприятни дни-19, 20

Неблагоприятни дни- 23, 24
     
 

Рак

Не стойте на място, а действайте.Повишете вашата делова активност, но избягвайте да се нагърбвате с повече отговорности, както в деловата сфера, така и в сферата на личните отношения. Ако ви се появят неоспорими доказателства и факти, то вие ще направите блестяща презентация на своите идеи пред нужната аудитория. Време за размишление практически нямате. Ще бъдете вдъхновени в действията си от други хора. Дори да се стремите към усамотение и почивка, околните пак ще намерят начини да нарушат спокойствието ви.

Благоприятни дни-20, 21

Неблагоприятни дни- 19, 20, 25
     
 

Лъв

Главната сила е силата на духа.Активната позиция ще бъде свойствена за вас през седмицата. Предстои ви да работите продуктивно, но не разчитайте, че за всичко ще се справите сами. Не се притеснявайте да потърсите помощ, а скоро ще имате възможност да си върнете услугата. За творческите личности е времето на интересни находки, идеи и бързото им въплъщение в реалността. В колектива, където работите, бавно назряват промени. Проблеми се очертават да се появят в партньорските отношения (семейни, любовни, бизнес). В материалната сфера може и повече да ви провърви.

Благоприятни дни- 19, 20, 23, 24

Неблагоприятни дни- 21, 22
     
 

Дева

Спазвайте мярка във всяко нещо.Настроени сте конструктивно и ще бъдете в емоционален подем през седмицата. Очакват ви изненади, повечето полезни и приятни. Заемете се с реализация на плановете си, а всичко останало ще се нареди само. Най-важното е да не си заривате главата си в пясъка. Ще ви дразни неорганизираността и разпиляността на другите, но не си струва да си хабите нервите. Възможно е да се появят в някои моменти разногласия в семейния живот или във взаимоотношенията с любимия човек. Въпреки това, някои от романтичните ви замисли ще успеете да въплътите в реалността, откъдето ще почерпите нови жизнени сили.

Благоприятни дни- 21, 22, 25

Неблагоприятни дни- 23, 24  
     
 

Везни

Изпълнена с позитивна енергия атмосфера.Вашият ентусиазъм ще се прояви в различни сфери на живота. Емоционалната ви настройка ще създава около вас аура на притегателност, особено за противоположния пол. На вашата напористост и трудолюбие през тази седмица ще ви завидят всички, които са около вас. Планетите дават знак да замълчите за своите планове и да не ги споделяте на никого, особено пред случайни хора. Добър подход от ваша страна е да участвате във всички събития и също така да отделяте внимание на разширението на своя духовен и интелектуален потенциал.

Благоприятни дни- 23, 24

Неблагоприятни дни- 19, 20, 25
     
 

Скорпион

На хоризонта - розови перспективи.Благоприятен период, когато ще можете да пристъпите към осъществяване на някои от желанията си. Бъдете открити за необичайните идеи и не отхвърляйте сътрудничеството. Не бързайте обаче с промените в личен план. Скоро ще ви се появят по-добри възможности. Ще бъдете преизпълнени с емоции и чувства и ще трябва да можете да ги овладявате и на време да се възпират да реагирате. Към всички ситуации подхождайте с повече въображение, защото не винаги прекият път води най-бързо до целта.

Благоприятни дни- 25

Неблагоприятни дни- 21, 22
     
 

Стрелец

Ще започнете на чисто.Вие диктувате правилата в този момент и служите за катализатор на околните.  За това смело поемете вашата отговорност и оставете съмненията след себе си. Можете да предприемете действия по това, което сте планирали. Полезно е да укрепите тила си и да разпределите ролите между вас и партньорите си по важните теми. Необходимо е също да се погрижите за себе си, за да поддържате формата си. Ще се появи възможност да започнете на чисто, ще преодолеете конкуренцията.

Благоприятни дни-19, 20

Неблагоприятни дни- 23, 24
     
 

Козирог

Отпадат ограниченията.Снемат се всички досегашни ограничения и сега успехът зависи единствено от вашата целеустременост и готовност за действия. Начинанията, които ще предприемете сега, бързо ще се развиват и ще донесат с времето добри дивиденти. Постарайте се по-весело да гледате на света дори моментната ситуация да не е толкова радостна и оптимистична. Астрологичната обстановка ще пробуди във вас дух на съперничество и агресивност, но и ще внесе безпокойство и нетърпение. Повече ще бъдете заети с удовлетворяване на личните си потребности.

Благоприятни дни-20, 21

Неблагоприятни дни- 19, 20, 25
     
 

Водолей

Главната сила е силата на духа.Новите идеи, увлечения и творческа настройка ще ви държат в тонус и през тази седмица. Предстоят промени и обновлението ще бъде в полза на вашият имидж и отношенията с околните. Докато не свършите едно дело, не превключвайте вниманието и енергията си върху други дела за повече стабилност. Не прибързвайте да вземате важни решения. Първо преценете всички плюсове и минуси преди да предприемете нещо. В работата си проявявайте креативно мислене. В любовта бъдете откровени при изразяване на желанията и чувствата. Не е изключено да има обрати в някои събития.

Благоприятни дни- 19, 20, 23, 24

Неблагоприятни дни- 21, 22
     
 

Риби

Хубавите неща се случват само при добре настроените хора.Прекалената емоционалност може да не се отрази добре на състоянието на здравето ви и да навреди на плановете ви. Създайте около себе си творческа обстановка и се съсредоточете върху вашите въпроси. Някои детайли леко ви се изплъзват от вниманието, затова бъдете повече внимателни. В личният живот може да се случи нещо забележително. За мнозина романтичните отношения ще имат прекрасен шанс да намерят логически завършек в най-оптималният си вид.

Благоприятни дни- 21, 22, 25

Неблагоприятни дни- 23, 24  

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп