Дневен хороскоп - събота, 17 февруари 2018

Хороскоп

16-02-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Може да се появят нови поводи за безпокойство. Ще трябва да се откажете от някои планирани покупки и скъпоструващи развлечения. Възможни са проблеми и с превозните средства. Въпреки всичко, нищо няма да повлияе върху оптимизма ви.

     
 

Телец

Бихте могли да постигнете добри резултати в случаите, в които другите не успяват да се справят. Единственото нещо, което вдъхва известни опасения, е ситуацията във финансовата сфера, но ще бъде достатъчно да се откажете от ненужните разходи, за да се възстанови всичко в норма. 

     
 

Близнаци

Можете да се сблъскате с проблеми, причината, за които се явява проявеното по-рано лекомислие от ваша страна. Сега ще трябва да положите усилия, за да поправите грешката. Не е лесно да насочите ситуацията в правилната посока, но е възможно да го направите благодарение на своевременната помощ на притекли се  приятели. 

     
 

Рак

Вземете инициативата, бъдете активни и упорити - сега можете да промените много в различни области на живота си. Усилието бързо ще донесе очакваните резултати. Въздържайте се от недобросъвестни действия - техните отрицателни последици ще се запазят за дълго време.

     
 

Лъв

Жизненият тонус е понижен, възможни са поява на главоболие и безсъние. Не злоупотребявайте с алкохола, бъдете придирчиви към храната. Ще се повиши настроението ви от общуването с близки хора. Един човек ще ви зарадва по някакъв начин. 

     
 

Дева

Днешните срещи и разговори няма да преминат така, както ви се е искало. Парични постъпления са малко вероятни, но не се изключват неочаквани разходи. Подкрепата на любимия човек сега е важна за вас и ще имате полза от нея. 

     
 

Везни

Младите представители на знака ще имат възможност лесно да решат всички проблеми в личния си живот. Везните от по-зряла възраст могат да разчитат на успех в тази важна област, само ако са готови да преразгледат собственото си поведение и да изоставят някои погрешни схващания.

     
 

Скорпион

Денят е двусмислен, неговите тенденции са противоречиви, възможни са както малки победи, така и досадни моменти. Тези, които извършват физическа работа, да не се преуморяват. Само планираните покупки ще бъдат успешни.

     
 

Стрелец

Нараства вероятността от простудни заболявания. Възможни са малки парични постъпления. Личните взаимоотношения няма да породят загриженост и безпокойство. Вашето спокойствие и самочувствие допринасят за общото ви добруване. 

     
 

Козирог

Проблемите, които ще решавате днес, ще се окажат малко по-сериозни, отколкото са ви изглеждали, така че ще трябва да направите някои промени в предишните си планове. Близките ви хора могат да изкажат недоволство от вашата заетост.

     
 

Водолей

Бъдете по-търпеливи към по-старото поколение - те просто не разбират какво е продиктувало скорошните ви действия. Активната почивка и спортът допринасят за повишаване на жизнеността. 

     
 

Риби

Не трябва да придавате голямо значение на днешните проблеми - въздействието на негативните тенденции бързо ще намалее и още в средата на деня ще стане ясно какво трябва да се направи, за да се стабилизира ситуацията.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят не подхожда да се действа активно и настойчиво. По-добре да останете в сянка, за да анализирате и прецените направеното до момента, да планирате следващите стъпки. Всички важни въпроси и решения трябва да бъдат отложени за по-благоприятно време и да се съсредоточите върху рутинната работа, която не може да бъде отлагана. Вибрациите на деня действат по такъв начин, че по пътя към целите винаги ще има трудности, към които може да се добави дори нерешителност. Денят е доста непредсказуем: успешното начало не означава успешен край и обратното. Подходящо е за планиране и оценка на проблеми, които не изискват непосредствени и незабавни действия.