Дневен хороскоп - петък, 16 февруари 2018

Хороскоп

15-02-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Откровеността в приятелските разговори ще помогне да се намери решение на натрупаните проблеми. Искрената подкрепа на близък човек ще ви помогне да постигнете самочувствие, чрез което да преодолявате всякакви препятствия. Прекарайте свободното си време в активна почивка.

     
 

Телец

Можете да се справите със собствените си проблеми, да установите ред в личния си живот и взаимоотношенията. Лесно ще привличате вниманието към себе си и ще печелите симпатии. Избягвайте да говорите зад гърба на другите обаче.

     
 

Близнаци

Денят е успешен и лесен, можете да постигнете много, напълно да реализирате своя творчески и делови потенциал. Днес вероятно ще получавате не малко знаци на внимание от противоположния пол. 

     
 

Рак

Намаленият жизнен потенциал може да причини неразположение. Не са изключени спорове с хора от по-старото поколение, но те ще бъдат разрешени по мирен път спокойно и удовлетворително за двете страни. 

     
 

Лъв

Поставете си разумни  и реалистични цели. Няма нужда да се биете с вятърни мелници и да се борите с въображаеми врагове. Оценете финансовото си състояние по разумен начин и прегледайте структурата на разходите си в последно време.

     
 

Дева

От професионална гледна точка този ден ще бъде много труден. Не само сте склонни да надценявате собствените си способности, но очаквате твърде много от колегите си, което води до влошаване на съществуващите противоречия и създава условия за нови конфликти.

     
 

Везни

Хармонични ще са семейните отношения, но за това трябва да направите някои отстъпки и да съвместите плановете си. Бъдете внимателни в работата си – вероятността от грешки и грешни изчисления е голяма.

     
 

Скорпион

Подложени сте на стрес и склонни да надценявате значението на много от проблемите, с които ще се сблъскате. Не търсете виновник за вашите неволи, по-добре се съсредоточете върху преодоляването на пречките, които възникват по пътя.

     
 

Стрелец

Трудно ще се съсредоточите върху работата си. Силно е желанието ви да отделите внимание на по-странични неща. Ще откриете неочакван източник на вдъхновение, но към появилите се идеи в този ден се отнасяйте по-критично. 

     
 

Козирог

Опитайте да запазите оптимизма си и търпеливо отстранявайте препятствията. По-целеустремените от вас ще успеят да надделеят над обстоятелствата. Този път интуицията може да ви подведе, вслушвайте се в съветите на приятелите си. 

     
 

Водолей

Професионалните трудности бързо ще бъдат преодолени. Имате подкрепата на хора, които споделят вашата гледна точка. Подгответе се за новите инициативи, които скоро ще предприемете.

     
 

Риби

Ще получите удоволствие от някои дейности. Жизнения ви потенциал е нисък, така че е желателно да се избегне претоварване и да се откажете от занимания, които могат да развалят настроението ви.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Бъдете внимателни към всичко, което получавате в този ден, дори когато ви се струва, че няма да ви е полезно.  Може би ще мине известно време и ще оцените това, което сте получили – не само материално, но и духовно. Необходимо е да се развива щедрост и умение да отдаваме на другите. Не само да получаваме, но и да можем да даваме. Не трябва да има съжаление за онова, което даваме. Раздайте своите ненужни неща на нуждаещите се. Усещанията на тялото в този ден са като тест, който ни показва кое е полезно и кое е вредно за нас. Ако си представите хора или храна и ви се повдигне, значи са вредни за вас и трябва да ги избягвате.