Херо:Вярвам,че можем да победим Милан

Каквото и да си говорим емоцията ще бъде водеща

Димитър Димитров-Херо даде пресконференция преди сблъсъка между Лудогорец и Милан. Двубоят от 1/16-финалите в Лига Европа е в четвъртък от 20:00 часа на стадион „Лудогорец Арена“. Наказани за двубоя са Кешерю и Натанаел.

“Надявам се утре да станем свидетели на добра игра и качествен двубой. Такъв, какъвто се очаква от цяла България. След жребия нашата мисъл бе към тази дата - 15 февруари. Всички мислим за този мач, защото Милан е огромно предизвикателство. Надявам се на успех в утрешния мач. Знам, че ще е трудно, но оптимизмът не ме напуска.

Естествено, че вярвам, че можем да победим Милан. Ако не вярвах, нямаше да съм треньор на този отбор. Надявам се късметът и шансът да са с нас утре. Това дали ще има подценяване от тяхна страна, не мога да кажа. Но се надявам да има, защото ще е плюс за нас. Нашите футболисти са на гребена на емоцията, това го видяхме още докато се теглеше жребият. Каквото и да си говорим утре, емоцията ще бъде водеща", допълни още Херо.

„Гледали сме ги много пъти, имаме реална представа за качествата на Милан. Вижда се, че в последните мачове са в подем. Съперникът играе първенство и ще е в по-добро кондиционно състояние от нас. Ние трябва да се опитаме с характер и себераздаване да компенсираме факта, че все още нямаме официални мачове през 2018 година.

Във футбола най-важни са резултатите. Единствено играхме дефанзивно срещу Брага, когато спечелихме с 2:0. Знаех каква ще е реакцията при загуба. Но да не се отклоняваме. Дали ще има промени, ще разберете утре. Не искам да коментирам предварително. Смятам, че пред собствена поблика и това, което очакват от нас, нашият отбор ще играе офанзивно”, завърши специалистът.