Дневен хороскоп - четвъртък, 15 февруари 2018

Хороскоп

14-02-2018, 18:30

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Овните ще могат днес да намерят отговори на много от въпросите, които ги притесняваха напоследък. Новолунието е подходящо време за отхвърляне на лошите навици и вредни привички. Събитията от този ден ще помогнат да използват изцяло творческия си потенциал, да осъществят някои по-стари идеи.

     
 

Телец

Жизненият потенциал е снижен, може да има промяна в настроението и чувство на тъга. Интимните отношения са под влиянието на негативни тенденции, така че Телците трябва да бъдат по-внимателни към любимия човек, доколкото е възможно, за да се избегнат разправии, да не се дава повод за обвинения и претенции.

     
 

Близнаци

Активните дейности на открито и увлекателни занимания ще помогнат на Близнаците да забравят за проблемите си. Творческият подход към рутинната работа (задължения), ще помогне да се избавят от скуката.

     
 

Рак

Раците трябва да се придържат към по-рано направените планове и да не позволяват на недоразуменията и неприятностите да ги объркат. Сега могат да си позволят много неща. Възможни са промени в личния живот, преразглеждане на приоритетите.

     
 

Лъв

Лъвовете трябва да отделят време за превантивни и здравословни процедури: жизнеността е намалена, тялото се нуждае от подкрепа. Отношенията, които частично са загубили важността си за тях, ще бъдат насочени в нова посока.

     
 

Дева

Девите ще имат възможност да спечелят благоразположението на лице, което ги интересува, да премахнат бариерите, които са пречили на сближаването. Нарастващата симпатия ще се развива бързо и със сигурност няма да остане несподелена. В отношенията на стабилните двойки се откриват нови аспекти, което помага за подобряване на взаимното разбирателство.

     
 

Везни

При Везните може да има напредък по важни въпроси, които ги безпокояха в последно време. Нов поглед към някои събития ще им позволи да направят заключения, които значително ще улеснят живота им.

     
 

Скорпион

Положителните тенденции са силни и ще окажат влияние върху всички области на живота. Не е нужно Скорпионите да съжаляват за действията, които са направили, и за думите, които са казали. Срещата с любимия човек ще се превърне в неизчерпаем източник на оптимизъм, самочувствие и жизненост.

     
 

Стрелец

Решаващите действия, които ще предприемат Стрелците, ще се окажат много полезни и ще доведат до очакваните резултати. Могат да се занимават както с личните си проблеми, така и да оказват помощ на тези, които се нуждаят.

     
 

Козирог

Козирозите ги очакват много важни неща, включително тези, свързани с пътуване и активно участие в обществени и светски събития. Трябва да останат верни на решенията, които са направили по-рано, да не променят принципите си, независимо колко силен е натискът отвън.

     
 

Водолей

Водолеите трябва да са много предпазливи по отношение на финансовите дела. Вероятността от неоправдани разходи и загуби е много голяма. Нежелателни са контактите с непознати хора, както и с тези, които не са им близки духовно.

     
 

Риби

Рибите не бива да се сърдят на направените забележки от страна на близките им хора, тъй като не са съвсем неоснователни и могат да извлекат нещо полезно за себе си. Денят ще е приятен, въпреки че ще е изпълнен със затруднения.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Днешният ден изпълнен с красота и светлина. Излъчват се любов и топлина. Всичко, което правите сега трябва да ви носи чувство на дълбоко удовлетворение. Прекрасно време изпълнено с приятни сюрпризи и радост. Приемете денят такъв, какъвто е и му се наслаждавайте. Спомнете си всичко хубаво, което се е случило през последния месец. За лошото изобщо не мислете. Огледайте се наоколо и потърсете нови поводи за радост и ликувайте. Старайте се да виждате само прекрасното и се наслаждавайте на всеки миг от живота. Не се препоръчва да се започват нови проекти, но можете да завършвате старите.