Стамен Белчев: Ако покажем постоянство ще станем шампиони

Първенството до края ще е интересно

За треньор №1 за месец декември в Първа лига бе избран Стамен Белчев. Наставникът на ЦСКА разкри, че селекцията на "Армията" не е приключила.

"Мисля, че на 90% сме готови за пролетния дял от шампионата. Предстои ни първи мач срещу сериозен противник. Не бива да подценяваме Верея, тъй като този отбор победи и Левски, и Лудогорец. Ако покажем истинските си възможности, ще спечелим.

Първенството до края ще е интересно. Борбата ще е между Лудогорец, нас и Левски. Гледам нашия отбор и и ми се иска да покажем постоянство. Мисля, че отборът е готов да стане шампион. Трябва обаче да покажем постоянство.

Медицинският щаб и кондиционните треньори правят всичко възможно Укра да влезе в ритъм. Надявам се в най-скоро време да е готов на 100%. Рубен Пинто пък трябва да започне леки натоварвания. Освободих го за една седмица в Португалия. В неделя се прибира. Надяваме се до 20 дни да е добре", каза Белчев, след като получи приза за треньор на месец декември в традиционната анкета на Пресклуб "България".