Дневен хороскоп - сряда, 14 февруари 2017

Хороскоп

13-02-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Ден на вътрешните кризи и емоционалните конфликти. Не е изключено да преживеете някакви неприятности, но не драматизирайте нещата. Работата си я вършите без охота и малко насила. Избягвайте да вземате важни решения.

     
 

Телец

През днешният ден ще почувствате недостиг на силите, както физически, така и душевни. Непременно трябва да избягвате компанията и присъствието на хора, които са емоционално обременени и подтиснати. 

     
 

Близнаци

Денят не е особено добър. Трябва да бъдете максимално предпазливи във всички дела свързани с финанси. Съществени проблеми не се очертават, по-скоро ще минавате между капките. Неочаквана среща ще ви достави удоволствие и радост. 

     
 

Рак

Най-добре ще направите днес, ако отделите повече от времето си за самите себе си. Проумейте, че вие сте си най-важният човек във вашия живот, който се нуждае от по-голямо внимание и повече грижи.

     
 

Лъв

Днес сте склонни да правите необмислени действия. Вероятно ще се наложи да отложите някои набелязани за изпълнение през днешния ден цели. Не позволявайте нетърпението да ви завладее, това води до грешни ходове.

     
 

Дева

Днес трудно ще стигнете с околните до конструктивни взаимоотношения. За това, ако искате да имате успешен ден, не се смесвайте с тълпата, а действайте сами. Податливи сте сега към илюзии и самоизмама.

     
 

Везни

Внимавайте да не станете играчка в нечие ръце. Вашата наивност и доверчивост могат да ви подведат относно добрите намерения на този човек. Търсете смешната страна на всяка глупава ситуация, в която може да изпаднете.

     
 

Скорпион

Днес сте склонни да възприемате житейските обстоятелства по-позитивно. В каквото и  положението да изпаднете, ще съумеете да извлечете полза от него. Бъдете предпазливи и не разкривайте неща, за които може да съжалявате после.

     
 

Стрелец

Днес сте настроени конструктивно и съзидателно. Ще се радвате на забележителна енергия и издръжливост. Ще е необходимо да проявите находчивост и изобретателност при някои кризисни ситуации, в които може да попаднете.

     
 

Козирог

Благоприятно време за разчистване на сметки, за стари и ненужни неща, за елиминиране на всичко, което е загубило вече смисъла си. Вашите тайни лесно могат да станат явни, ако не бъдете достатъчно предпазливи.

     
 

Водолей

Денят е неблагоприятен за делови преговори, за пътувания. Сега сте изключително податливи на външни внушения. Може да се окажете под нечие отрицателно въздействие, което няма да е във ваша полза. Връзки възникнали днес няма да са дълготрайни.

     
 

Риби

Малко тежък ден, особено за онези, които не се устремяват с радост към любимата работа, а отиват само защото така се налага. Посветете се на занимания, които не изискват умствено напрежение.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят има тежка енергия. Нищо не трябва да се предприема и да се започва или планира, защото е голяма вероятността да се развали и да донесе неприятности. В този ден не бъдете доверчиви. Съмнителните цифри и факти обезателно проверявайте. Навсякъде трябва да бъде светло, наред с електрическият ток е добре да има запалени и свещи. Не общувайте с хора, които се стремят да ви призоват към дълбоко личен разговор. Избягвайте провокации, спорове, конфликти, изясняване на отношения. Трябва да избягвате фалшивите и ненужни връзки, досадните и безполезни хора, а също да се избавите от мрачните мисли и тъгата.