Завръща се Шампионската лига

Спорт

13-02-2018, 11:53

Снимка:

btv

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Хари Кейн:Защо да не спечелим ШЛ?

Ювентус представи Дъглас Коща

Още с Ювентус и Тотнъм ще има интересни битки

Паузата в Шампионската лига приключва днес. Тази вечер с голям интерес се чака срещата в Торино между Ювентус и Тотнъм.

На пръв поглед предимствата са на страната на Юве. Отборът отново води битка с Наполи за титлата в Серия А. Но пък Тотнъм, въпреки,че е на пето място успява да се задържа в  ожесточената битка за Топ 4 във Висшата лига. Да не забравяме,че Хари Кейн е в отлична форма. И футболист като него не се притеснява да бележи и на чужди терени.

На ниво треньори срещата също ще бъде повече от равностойна. Почетино не отстъпва на Алегри. Двамата ще се надцакват със своите тактики. Интересно е да се види дали Алегри няма пак да търси голова преднина съчетана с предпазливост. Видяхме преди време как Байерн поведе в Торино и после неузнаваем в хубавия смисъл на думата Ювентус изравни. Само,че преди да бъде принуден  да атакува Юве остана в плен на необяснимата защитна тактика на Алегри през първото полувреме на собствен терен.

Тотнъм умее да играе на контри. Деле Али ще помага на Кейн за реализиране на някой важен на Ювентус Стейдиъм гол.

В сряда на "Бернабеу" е дългоочаквания мач Реал и ПСЖ. Много се изговори за тази среща. Реал са в криза,но в последния кръг биха убедително за първенство. Докато при ПСЖ с пестеливата победа с 1:0 в Тулуза си личеше,че мислят вече за срещата в Испания. Въобще очакват ни познатите тръпки на Шампионската лига.