Дневен хороскоп - вторник, 13 февруари 2018

Хороскоп

12-02-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

През днешния ден ще сте подвластни на една по-голяма импулсивност и от вас може да се очаква всичко. Много мнителни сте станали в последно време и вземате присърце това, което ви казват. Възможни са непланирани разходи.

     
 

Телец

Денят е изменчив, но постепенно всичко ще се стабилизира. Положете малко усилия да направлявате обстоятелствата, но не го правете на всяка цена. Не рискувайте да  потънете в разбора на грижите си.

     
 

Близнаци

Крайно време е да се спуснете от пребиваването си в облаците и да погледнете по-реално на света. Стремете се към повече стабилност и сериозност, и не допускайте да се отнасяте лекомислено към нещата. Гледайте да хабите по-малко емоции. 

     
 

Рак

През днешния ден ще поддържате интензивни отношения с околните. Няма да е лошо да се вслушвате повече в гласа на разума си, а не да се водите само от емоциите. Постарайте се да не изпадате в негативизъм и да запазвате търпение.

     
 

Лъв

Твърде са възможни сблъсъци в личните взаимоотношения, затова бъдете по-тактични и внимателни. Ситуацията постепенно ще се хармонизира, но избягвайте да изисквате твърде много от партньора си. Оставете му свобода на действие и  поле за изява.

     
 

Дева

Безпокойството и нервността ви може да се засилят. Мислите едновременно за доста неща, но ви е трудно да се справяте с всичко наведнъж.  Склонни сте да правите излишни покупки водени от суета. Не е лошо да се ограничите малко в харчовете.

     
 

Везни

В днешния ден е най-добре за вас да бъдете по-умерени, както в работата, така и в чувствата си. Не се поддавайте на никакви провокации и манипулиране. Останете твърди. Следвайте спокойно нормалният ритъм на деня и всичко ще е наред.

     
 

Скорпион

Днес ще бъдете в състояние на относителна хармония и вътрешно спокойствие. Това ви позволява да владеете ситуациите и взаимоотношенията си. Не прибързвайте в нищо. Влагайте повече разум в действията си.

     
 

Стрелец

Силите, които усещате в себе си, непременно вложете в нещо перспективно. Възползвайте се от добрите възможности, които ви се откриват днес. Денят е добър за някои експерименти и нови идеи.

     
 

Козирог

Възможно е да срещнете трудности при осъществяване на вашите идеи, но трябва да останете последователни, непоколебими и да не се отказвате. Имате причини да сте изнервени и взаимоотношенията ви с околните и у дома е възможно да станат леко напрегнати.

     
 

Водолей

Въпреки че денят е благоприятен, има и остатъчни негативни влияния. За предпочитане е само да довършвате вече започнатите дела, но да изчакате със започването на новите. Не на всички ще се харесва начина ви на действие, но това да не ви терзае.

     
 

Риби

Днес ще се сблъсквате с хорското лицемере и ще трябва внимателно да разгадавате какво се крие зад техните намерения или думи. Бъдете предпазливи в общуването си, за да не станете техни жертви.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Благоприятен ден. Енергията му е хармонична, чиста и светла. В никакъв случай не трябва да се нарушава тази хармония с груби думи и действия. Желателно е да бъдете в приповдигнато настроение, да контролирате своите емоции, да имате в главата си добри мисли и намерения. Ако човек е мрачен и недружелюбен, може да си навлече неприятности или опасно заболяване. В първата половина на деня не се препоръчва да се напрягате. Възможно е да изпитате рязка смяна в настроенията. През втората половина на деня чувствата утихват и в душата започва да цари спокойствие. Бъдете последователни, предпазливи и наблюдателни.