Седмичен хороскоп за 12 - 18 февруари 2018

Хороскоп

11-02-2018, 18:28

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Грижата за излишното често се съчетава със загуба на необходимото.

В началото на периода ще се чувствате доста неуверени. По това време ще влагате много усилия, за да постигнете целите си, но резултатите ще си остават твърде скромни. Старанията ви няма да останат незабелязани, но единственото, което ще получите като награда ще са само похвалите, които не винаги ще са искрени или уместни. Други биха се отказали, но не и вие. Въпреки неблагоприятните обстоятелства, ще продължите да се стараете и да действате.

Благоприятни дни- 12, 13

Неблагоприятни дни- 18

     
 

Телец

Мъдър е този, който знае не много, а нужното.

Настоящата седмица е доста плодотворна за вас. Ако се съсредоточите върху важните и сериозни проблеми, то навярно ще намерите правилното решение за тях. Вашата разумност и отговорност са много добра комбинация, която ще ви подпомага в действията ви. Вие ще бързате да помогнете на приятели, оказали се в трудно положение заради собственото им лекомислие. Постепенно ситуацията ще се променя, ще възникват все повече малки задачи, които ще изискват внимание, но неносещи никакво морално или материално удовлетворение. Трудно ще избегнете простудата. Вземете профилактични мерки, ако не искате усложнения.

Благоприятни дни- 16, 17

Неблагоприятни дни- 12, 13

     
 

Близнаци

Живота е учител, който взема много скъпо, но за сметка на това учи най-добре.

Предприемаческите ви способности ще се проявят особено ярко през седмицата. В същото време отношенията ви ще стават все по-напрегнати с околните - не само с бизнес партньорите, но и с близките ви хора, включително с членовете на семейството ви. Опитайте се възможно най-бързо да разберете  истинската причина за тези разногласия и не очаквайте, че всичко ще се изясни от само себе си. Ще ви бъде трудно да противостоите на съперниците си и конкурентите. В последните дни на периода положението ще започне да се стабилизира, като в същото време ще намалее деловата ви активност.

Благоприятни дни- 12, 13

Неблагоприятни дни- 16, 17

     
 

Рак

Чашата на живота щеше да сладни непоносимо, ако в нея не капеха и малко горчиви сълзи.

Периода може да е свързан за някои от вас с финансови загуби - вероятно неудачни инвестиции, намаление на заплащането, глоби и санкции, повече разходи. Всякакви грешки допуснати в работата ще окажат крайно негативно влияние върху репутацията ви. Емоциите ще бъдат нестабилни, настроението ще е променливо. Проблеми може да възникнат в общуването, зараждане на семейни спорове. Чувството за вина може да се окаже достатъчно силно и доминиращо за мнозина. Много ще е важно за вас да получите навреме полезен съвет.

Благоприятни дни- 16, 17

Неблагоприятни дни- 18

     
 

Лъв

Животът не е нито удоволствие, нито мъка, а една трудна задача, с която трябва да се справим.

Планетарните аспекти ви съветват да се въздържате от ненужни контакти и активни действия в професионалната сфера. Бъдете въздържани в разходите, които правите. Мнозина рискуват да загубят внушителна сума пари изкушени от примамливи оферти. Отношенията ви с най-близките хора могат да се влошат поради намесата на трети лица. Обръщайте голямо внимание на детайлите и не ги пренебрегвайте, колкото и да ви се струват незначителни на пръв поглед. Има изгледи краят на седмицата да бъде интересен и многообещаващ.

Благоприятни дни- 18

Неблагоприятни дни- 12, 13

     
 

Дева

Всеки от нас е син на делата си.

При някои ще се появят нови шансове, макар и временни само, за допълнителни източници на доход. Работата ви през седмицата ще бъде много и едва ли ще успеете да свършите с всичките си задачи. Времето е не е особено подходящо за делови срещи и преговори. Ще бъдете добре дошли във всяка компания, ще имате възможности за нови запознанства и разширяване на социалните си контакти. Не са изключени разочарования свързани с проблеми в личния живот.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 16, 17

     
 

Везни

Единственото предвидимо нещо в живота е, че той е непредвидим.

Тази седмица няма да донесе съществени промени. Ще става дума само за укрепване на досегашните ви позиции. Пикът на деловата ви активност ще бъде само през първите дни на периода, после ще започне да спада. В личния си живот може да имате малки недоразумения или по-сериозни проблеми - мащаба на проблема зависи от това до колко ще удържите предишните си обещания. Не са изключени обрати на събитията във ваша полза. Бъдете верни на принципа за правилното хранене.

Благоприятни дни- 12, 13

Неблагоприятни дни- 18

     
 

Скорпион

В щастието бъди умерен, в нещастието - разумен!

Събития през тази седмица ще позволят на Скорпионите да получат полезен опит и да придобият ново виждане относно новите развития на нещата. Смело правете планове за бъдещето - обстоятелствата ще работят във ваша полза и най-добрите ви идеи ще станат реалност. Представителите на творческите професии ще имат шанс да създадат нещо гениално, а останалите вероятно също ще получат възможност да проявят своите таланти. Жизненият ви потенциал е висок, но повече почивка никак няма да ви навреди. Избягвайте физическото натоварване.

Благоприятни дни- 16, 17

Неблагоприятни дни- 12, 13

     
 

Стрелец

Вашето обаяние не подлежи на съмнение.

Очакват ви активни и дейни дни. Около вас ще кипят страсти. Под поредицата от комплименти, с които ви засипват, направо разцъфтявате и ставате още по-привлекателни за околните. Едновременно с това, нараства и стремежа ви към саморазвитие. Възможно е да получите интересно предложение за сътрудничество, но трябва да имате определена осведоменост по конкретни въпроси. През втората част на периода избягвайте да влизате в спорове, преки конфликти и противостоене в опозиция на който и да е.

Благоприятни дни- 12, 13

Неблагоприятни дни- 16, 17

     
 

Козирог

Измислете нещо полезно, което да е приятно и нещо приятно, което да е полезно.

Като за начало на периода можете да си отдъхнете, да направите малка пауза в делата и да възстановите силите си. Близките ви изискват твърде много от вас - молби, граничещи с претенции. Чувството за самота може да обхване някои през втората половина на седмицата. Отслабването на здравословното ви състояние ще съвпадне с влошаване на самочувствието и появяването на някои комплекси, което ще затрудни общуването ви като цяло. Отнесете се сериозно и отговорно към въпросите за здравето си.

Благоприятни дни- 16, 17

Неблагоприятни дни- 18

     
 

Водолей

Не се опитвайте да се избавите от любовта.

Отначало ще преобладава романтичното настроение при вас. Отново повече ще давате, отколкото ще получавате. Предстои ви да обмислите някакво предложение. Понякога оставате в застой, но това не означава, че и вашите дела стоят на едно място. Предстоят множество срещи, някои от тях остават в тайна за другите. Тези, които изпитват хазартна тръпка, нека не се поддават на страстите си. Освен да се справяте със своите проблеми, ще трябва да помагате и при проблемите на другите. Донякъде ще ви безпокоят личните отношения, но времето е добро, за да се опитате да ги хармонизирате.

Благоприятни дни- 18

Неблагоприятни дни- 12, 13

     
 

Риби

На път сте да съгрешите.

Нови хора ще ви обогатят с нови идеи и допълнителна информация. Приятели както ще ви помагат, така и ще ви пречат в осъществяване на намеренията ви. Марс ви подтиква  към спокойна и методична работа, която е надарена с прагматичен смисъл. Способни сте да удивите партньора си с вашата душевна и материална щедрост. Отнасяйте се към проблемите философски, не се нервирайте и оставете всеки да прави това, което счита за нужно. Не се намесвайте в чуждите дела, за да не бъдете обвинени след това във всички смъртни грехове.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 16, 17