Дневен хороскоп - неделя, 11 февруари 2018

Хороскоп

10-02-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес трябва да бъдете внимателни, ако пътувате или контактувате с други хора. За неутрализирането на всяка заплаха ще помогне на гъвкавостта, хумора и дружелюбието. Необходимо  да се избегне всяка импулсивност и двойственост.

     
 

Телец

Вашето въображение ще се прояви със скромно участие днес. Твърде нереалистично сте настроени, въпреки че няма да го осъзнавате. Мнозина ще се почувстват объркани и неспособни да се фиксират върху дневните си задачи.

     
 

Близнаци

Посветете се на тези дела, които се нуждаят от бързо завършване. В сексуален план днес са възможни някои несъответствия с партньора ви (в нагласата, предпочитанията). В късните часове на деня ще бъдете неустойчиви в психически и емоционален план.

     
 

Рак

Акцентът ще падне върху сферата на партньорски отношения. Откажете се от опитите си да оказвате натиск върху партньора си и да давате силен отпор в ситуациите, в които лесно може да допуснете грешка и в които трябва да отстъпите.

     
 

Лъв

Денят е нееднозначен, не бързайте да се отпускате. Планирайте внимателно заниманията си и контролирайте действията си. Избягвайте импулсивните и спонтанни постъпки, обмисляйте добре думите си преди да кажете нещо.

     
 

Дева

Днес ще сте склонни да нервничите без причина и няма да сте последователни. Насочете енергията си към по-актуалните неща и обсъждайте с близките си само най-важните и неотложни въпроси. Ако няма належаща нужда, не го правете.

     
 

Везни

Днешните ситуации изискват да проявите повече организираност, сериозност и да заемете конструктивна позиция. Отделете достатъчно време за почивка и културно-развлекателни мероприятия. 

     
 

Скорпион

Нужно е да преодолеете мързела си и да се избавите от излишната пасивност. Някои от въпросите, които ви вълнуват, могат да намерят своето развитие. Поради лекомислие и неразумност рискувате да се поставите в неприятна ситуация. 

     
 

Стрелец

Днес не сте много дисциплинирани и сте склонни да действате импулсивно и необмислено под влияние на собственото си настроение. Голяма е вероятността да допуснете грешки поради вземане на прибързани решения и действия. 

     
 

Козирог

Днес ще имате повече кураж, изобретателност и вдъхновение, с които може да вдъхновите и други хора. С хумор ще се отнасяте към всяка ситуация. Само така ще успеете да преодолеете негативните тенденции на деня.

     
 

Водолей

Лунното влияние изостря чувствата, разпалва страстта и освобождава емоции. Не е най-успешният ден да видите всичко в цялата му прозрачност, да предвидите ситуацията или да планирате дребните неща. 

     
 

Риби

Днес трябва да намерите невидимата точка на равновесието между своите лични чувства и взаимоотношенията с другите хора. Конструктивно общувайте с близките си, със семейството си и се опитайте да разберете по-добре и да откликнете на техните нужди и желания. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Тежък период. Бъдете внимателни към тайните знаци изпратени ви от съдбата. Постарайте се да мислите само положително. В този ден не бива да се изпитва завист, да се раздухват нещата и да се прави от мухата слон. Нужно е да се запази спокойствие и въздържание. Не бива да се поддавате на изкушенията и провокациите. Нараства вероятността за кражби и измами, опасност от аварии и катастрофи. Неподходящ ден за впускане в авантюри. Ако у вас възникнат някакви съмнения относно правилността на вашите постъпки, по-добре се откажете. В противен случай ви очакват неприятности. Бъдете доволни от това, което имате. Настроението е променливо. Докато се смеете, може да започнете да плачете. Докато се възхищавате, може да започнете да се разочаровате. Възможно е да се случват неочаквани неща. Емоциите могат изцяло да ви погълнат. Просто бъдете нащрек и имайте едно на ум! Не е задължително нещо лошо да ви се случи.