Национална лотария стана основен спонсор на БФВолейбол за Световното първенство

Договорът за партньорство бе подписан на специална пресконференция

Национална лотария стана основен спонсор на Българската федерация по волейбол за Световното първенство, на което страната ни ще бъде домакин заедно с Италия през 2018 г. Договорът за партньорство беше подписан на специална пресконференция днес, 9 февруари, от Данчо Лазаров, президент на Българската федерация по волейбол и Милен Ганев, управляващ съдружник на Национална лотария. На събитието присъства и вицепрезидентът на БФВ Любо Ганев,съобщи БФ Волейбол.

„Радвам се, че можем да обявим официално началото на партньорството между Национална лотария и Българската федерация по волейбол за Световното първенство. Всичко започна след приятелски разговор с Любо Ганев, който ми сподели, че е голям фен на лотарията, защото вижда, че променяме към по-добро живота на хиляди българи. Тогава се зароди идеята - Национална лотария, национален отбор, национална цел - да станем световни шампиони. В нашето ДНК винаги са били иновациите. Ще изненадаме всички фенове на волейбола с много инициативи, с които всеки българин от всяка точка на планетата ще може да подкрепи отбора. Много ми се иска България отново да ликува. Вярвам, че ако дадем шанс на късмета си, на съдбата, ще постигнем и нашата цел - България да стане световен шампион“, заяви Милен Ганев, управляващ съдружник на Национална лотария.

„Това е един добър ден за българския волейбол и за Българската федерация. Щастливи сме да обявим, че днес подписваме договор за партньорство с Национална лотария. Ние от Българската федерация по волейбол високо ценим това партньорство!“, каза Данчо Лазаров, президент на Българската федерация по волейбол.

„Българската федерация по волейбол подписва рекорден като финансови параметри договор в цялата си история. Имам удоволствието да съобщя, че наш официален партньор става Националната лотария. Тя е причина за усмивките на хиляди хора, на които промени живота към по-добро. Нашият слоган е ясен - Национален отбор, Национална лотария, национална кауза!“, сподели Любо Ганев, вицепрезидент на Българската федерация по волейбол.

Ръководството на БФВ връчи на г-н Милен Ганев и специална фланелка с логото на Национална лотария, което ще бъде поставено върху екипите на волейболистите ни по време на срещите от шампионата.