Слънчев календар - събота, 10 февруари 2018 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - събота, 10 февруари 2018

09 февруари 2018, 18:04 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

27 слънчев ден – Денят е посветен на Небето (защитният покров над Земята). Отваря се небесната врата и Висшите сили говорят с нас чрез небесните знаци. Планета - Уран

Тотем на деня е Лястовичката, символ на всеобщата любов, на благата вест.

Стриктно да се съблюдават правилата за общуване между хората. Смята се, че сме под контрола на Небето, затова в никакъв случай не трябва да се лъже. Не трябва мъжът да се опитва да променя жена си, а жената – мъжа си в този ден. Въобще сексуалните контакти и съпружеските обятия не се препоръчват, както не се препоръчват, когато се правят пред много хора, тъй като все едно днес ви наблюдават 1000 очи от небето. В този ден трябва да се държите така, сякаш се намирате на нудистки плаж и всички ви контролират и ви следят. Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да правите разходки пеша, по-малко да стоите в затворени помещения. Краката да се натоварват повече. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. Бъдете пасивни, естествени. Благоприятно е за пътуване, за нови запознанства, за контакти, за гостоприемство, подаръци, физически практики. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. В шкафа сте натрупали всякакви боклуци, раздайте ги на бабите, на по-бедните. Ден също на размяната, която трябва да е еквивалентна, равностойна.

Не се препоръчва да се спускате под земята и в шахти, тунели, да копаете земята, гробове. Не можете да пушите - това осквернявате небето. Не трябва да лъжете, както нито да се бръснете, нито да се подстригвате. Ден за обмяна на парите. Противопоказна е измяната. Спете при вдигнати завеси.

Диета - Храната трябва да бъде лека и разнообразна, течна и да не е сладка.

Облекло – Трябва да носите колкото може по-малко дрехи – колкото по-малко, толкова по-добре за вас. Цветове на деня са светло синьо и златисто. Откажете се от зелени и кафяви тонове.  Жените да не използват козметика. Всичко трябва да е естествено. Добре е да не носят бижута.

Небесни знаци – Научете се да четете писанията по небето. Ако три пъти видите на небето облак с една форма, приемете го като знак за промяна в живота, често чрез трудности.

Да попаднете под дъжда, когато свети слънцето е знак за богатство и щастие.

Падане от височина е знак за замърсяване.

Ако видите искра, светлина при късо съединение, бъдете внимателни, това е предупреждение за вас, че водите неправилен живот и е по-добре да се покаете. Небето изказва своето недоволство от вас.

В този ден трябва да гледате небето и да задавате въпроси. Падащи звезди, метеорити отговарят на вашите въпроси. За мъжете, ако падне вляво – това е положителен отговор, ако падне вдясно е отрицателен отговор. За жените е обратното. Ако в небето се появи нещо като букви – на вас ви се дава дарът на пророк, за да възвестявате другите. Ако нищо не виждате особено в този ден, значи вашият Ангел-Пазител ви е оставил към този момент.

Ако загубите или счупите ключ – знак за отхвърляне на връзки с дома. Ако ви се заплете връзката на обувките – лошо въздействие има върху вас. Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп