Дневен хороскоп - събота, 10 февруари 2018

Хороскоп

09-02-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днешните обстоятелствата могат да ви подтикнат към решителни действия или вземане на принципни решения. С вярно избраната стратегия и правилен подход, можете да натрупате много добри точки днес.

     
 

Телец

Трябва да бъдете по-внимателни.Трудно ще е общуването и ще стигате до взаимно разбирателство с близките. Липсата на всякакъв такт и прозорливост няма да способстват укрепването на личните ви отношения.

     
 

Близнаци

В очите на околните ще изглеждате малко лекомислени и несериозни. Обаче това е само заблуда за тяхна сметка. В същото време вие с пресметливост и методичност ще прокарвате плановете си. На път сте да осъществите свое желание.

     
 

Рак

Трябва да възстановите първо вътрешното си равновесие, преди да предприемете някакви по-сериозни стъпки към нови действия. Потърсете си компания, за да не скучаете или да не се чувствате самотни и ще прекарате хубави моменти.

     
 

Лъв

Денят е благоприятен, но е необходимо да бъдете дипломатични, очарователни, да покажете добри маниери. Така ще постигнете много повече. Действайте внимателно с оглед на познанието и непосредствения си опит, които сте натрупали.

     
 

Дева

Повишава се жизнената ви енергия и по-лесно се справяте с насрещните проблеми. Можете до голяма степен да разчитате на успех в делата си. Благоприятен ден за хората на интелектуалният труд, а тези на физическия труд да не се натоварват.

     
 

Везни

Днес ще изпитате малко напрежение, но общо взето денят като цяло ще е добър и спокоен. Ще проявите изтънченото си остроумие и ще покажете изумителна находчивост и умелост при измъкване от затруднено положение.

     
 

Скорпион

В личен план не се оставяйте чувствата ви да вземат връх над разума. Под въздействие на някои преживявания, сега не гледате съвсем обективно върху действителността, виждате малко изкривена истината. Новият ден е по-мъдър от предишния. 

     
 

Стрелец

Днес ще бъдете твърде предприемчиви и инициативни и всичко, с което се захванете ще ви се удават с лекота. Няма да ви липсва и вдъхновение. Възможни са единствено проблеми от материален характер. Бъдете внимателни, ако шофирате.

     
 

Козирог

Не пропускайте възможността да постигнете успех и да блеснете с качества. Личното очарование и енергия ще ви помогнат да разрешите всякакви трудности и да се превърнете в център на вниманието. Не е изключено делово предложение за тясно сътрудничество да постъпи от страни.

     
 

Водолей

Днес можете да изпаднете под влиянието на някой, който психологически ще ви въздейства и да бъдете напълно очаровани. Бъдете по-бдителни и предпазливи, защото това ви отдалечава малко от реалността.  Не се доверявайте на хора, които малко познавате.

     
 

Риби

Вие напълно спокойно и уравновесено поемате и изпълнявате вашите отговорности и задължения през днешния ден. Не е изключено да ви подведе човек, на който безрезервно сте вярвали и доверявали.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Всичко, което се случи в днешния ден, може да се нарече „много шум за нищо”. Постарайте се да се успокоите и спокойно да размислите върху ситуацията. Може да ви подтикват към активни действия, но по-скоро нито полза, нито смисъл има в тях.

Този ден дава възможност да се познае мъдростта на земния живот, не за сметка на проявление на външните сили, а за сметка на работата вътре в себе си, със своето подсъзнание. Всеки човек има своя вътрешен глас, чрез който разговаря с него неговият ангел-хранител и в този ден особено силно можете да усетите този глас. Главното условие е да го разбирате. Едва ли ще чуете гласът на Висшите сили, ако сте потънали в грижи, разпри със съседите или членовете на семейството. Тогава с вас общува не ангел-хранител, а личният ви бяс-изкусител, а неговите съвети още повече ще заплетат възлите в живота ви.