Дневен хороскоп - петък, 9 февруари 2018

Хороскоп

08-02-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Очаква ви един активен ден. Не сподавяйте творческите си пориви. Точно обратното, отделете им нужното внимание, използвайте импулсите. Денят е благоприятен за отдих, интелектуални занимания и общуване.

     
 

Телец

Денят е добър както за умствена, така и за физическа работа. Всичко, което ви застига днес възприемайте без много емоции. Вървете на срещи. Бъдете внимателни при работа с техниката.

     
 

Близнаци

Имате натрупано напрежение в себе си. Главното условие за деня е не да се прояви воля, а осъзнаването на нещата. Избягвайте да казвате открито вашето мнение, особено, ако е противоречиво на останалите.

     
 

Рак

Не се застоявайте дълго на едно място, избягвайте дългосрочната работа, тъй като бързо ще се изморите от това. Благоприятно за общуване и срещи. Удоволствие ще намирате навсякъде.

     
 

Лъв

В сферата на личните отношения няма да има сериозни проблеми. Ще бъде лесно за вас да постигнете разбиране с близките си, дори ако по-рано причините за разногласия са били многобройни и различни.

     
 

Дева

Общуването с хората от близкото ви обкръжение ще ви носи удоволствие. Помислете какво да промените във вашия подреден живот, защото промяна е нужна. Има вероятност плановете ви за деня да претърпят някои промени.

     
 

Везни

Положителните вибрации ще преобладават над отрицателните. Ще бъдете не особено практични. Възнамерявате да предприемете някои действия. Заемете се с тези дела, които не изискват  допълнително нито умствено, нито физическо усилие.

     
 

Скорпион

Днес повърхностно ще възприемате нещата. Ще изчезнат вашите тягостни мисли, съмнения, страхове. Така ще живеете преимуществено в настоящето, без да мислите за бъдещето и забравили за миналото.

     
 

Стрелец

Важна и полезна е подкрепата на членовете на семейството ви, а доброто отношение на най-близкия човек ще ви е необходимо, за да запазите самочувствието си. Не рискувайте отношенията, които са скъпи за вас - няма да е лесно да ги възстановите.

     
 

Козирог

Вашите действия често ще излизат от рамките на привичното, но ще сте доволни, че сте успели да накарате другите да разсъждават най-после с главите си. Ще сте настроени на романтична вълна и ще кипите от енергия и живот.

     
 

Водолей

Днес ще сте склонни да поучавате и наставлявате другите, но дали на тях това ще им бъде приятно? По-добре ще е да се съсредоточите върху вашите си дела и проблеми. Не изразходвайте прекалено много сексуална енергия.

     
 

Риби

Денят се очертава да бъде без плюсове и минуси, но не е излишно да бъдете повече предпазливи. Ще ви се наложи да изтърпите чуждата простотия в цялата й форма, но се въздържайте да бъдете груби.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден за творчески и нестандартни решения. Денят може да донесе пробуждане с огромна сила и възможности за разширяване на полето на действие. Добре е да се обсъждат планове за бъдещето, а също да се пристъпи към непосредствената им реализация. Анализирайте всичко, което се случва с вас и се опитайте да откриете причинно-следствените връзки на събитията. Много силен и успешен ден за бизнеса, може да се действа активно. Настъпва процес на разрушаване на старото и създаване на новото. Ден на мъжката енергия, в който особено е силен сексуалният потенциал в човека. Добро време за любов. Благоприятно е също този ден да се прекара в неголяма компания в разговори, слушане на музика и гледане на филм.