Дневен хороскоп - четвъртък, 8 февруари 2018

Хороскоп

07-02-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

В днешния ден сте дейни и енергични, но не много разумни. Бъдете внимателни при пътуване, избягвайте запознанство със съмнителни спътници. Вашата общителност може да донесе неприятни последици.

     
 

Телец

Днес сте склонни да проявявате учудващо лекомислие, което може да има печални последици. Бъдете внимателни и не влизайте в опасни приключения, ако не сте сигурни в подкрепата на надежден, опитен и влиятелен човек.

     
 

Близнаци

Денят е неспокоен, а вие сте много чувствителни към настроението на околните, поради това може да преживеете някои неприятни моменти. При някои от вас ще се появят поводи за ревност към партньора, а други ще страдат от липса на внимание и грижи.

     
 

Рак

Не са изключени в този ден неочаквани загуби, което може да ви обезсърчи и лиши от душевно спокойствие. Ще бдете склонни да преувеличавате грешките, направени по-рано и да предприемате неверни действия, необходими за излизане от ситуацията. 

     
 

Лъв

Позитивните тенденции не са толкова силни в момента и много неща могат да произведат неприятно впечатление днес. От обичайното сте по-чувствителни и уязвими, а понякога и прекалено силно реагирате на събития, които абсолютно не заслужават внимание.

     
 

Дева

Днес за вас е актуална приказката:”Не вижда гредата в собственото си око, а вижда сламката в окото на другия”. Недостатъците на другите ви изглеждат големи и непоправими, а към своите проявявате снизходителност. Не се обиждайте на онези, които искат да променят поведението ви. 

     
 

Везни

Днес може да срещнете два вида хора – такива, които са ви наранили в миналото и сега ще заявят, че са изпълнени с добри намерения или такива, които са изпитвали специални чувства към вас, а вие сте останали безразлични към тях. 

     
 

Скорпион

Прояви на лекомислие са неприемливи: звездите покровителстват сериозните Скорпиони, които са в състояние да поемат отговорност за своите действия и да се грижат за своите близки. Възможно е да се появят непредвидени разходи.

     
 

Стрелец

Вие сте неуморими и изпълнени с енергия, но уви, някои от вас си поставяте някои съмнителни цели и методите за постигането им са доста спорни. Всичко това е последица от лошото влияние на някои хора върху вас. 

     
 

Козирог

Вашата безкомпромисност днес може да ви навреди. Това ще попречи да подобрите отношенията с любимия човек или да възстановите стари приятелства. Помнете, че проявлението на гъвкавост и толерантност изобщо не е отклонение от собствените принципи.

     
 

Водолей

Вашата ментална сила и вътрешни ресурси ще бъдат достатъчни, за да се справите с влиянието на негативните тенденции и да неутрализирате напрежението на емоционалния фон. Слушайте интуицията си - тя ще ви каже как да действате в сегашната ситуация и да понасяте минимални загуби.

     
 

Риби

Днес се нуждаете от компанията от близки хора и доверени приятели, за да се чувствате комфортно и спокойно, но не е нужно да прехвърляте решението на вашите проблеми върху техните рамене. Просто се забавлявайте!

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Бъдете активни и действени във външен план, а вътрешно запазете спокойствие. Може да ви се стори, че хората сами създават спорове, конфликти и провокират скандали. Ако ви се налага да вземате решение за нещо, което не ви харесва, дори когато ви подтикват или притискат за това, спрете за миг и огледайте живота си. Запитайте се “Това ли е наистина моят избор? Има ли друг, по-добър начин да постигна тази цел?”. Някои решения са лесни, други трудни, но не забравяйте, че вие винаги имате личен избор. Когато смятате, че нямате такъв и се чувствате безсилни, това е всъщност пак вашият избор. Избрали сте сами да се почувствате така. Човек е сбор от изборите, които прави в своя живот. Използвайте мъдро правото си на избор!