Дневен хороскоп - сряда, 7 февруари 2018

Хороскоп

06-02-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Когато правите планове, не забравяйте да обърнете внимание на детайлите - днес можете да предвидите много неща. Можете да се справите с финансите, да правите големи покупки, да купите неща, предназначени лично за вас: дрехи, бижута, аксесоари.

     
 

Телец

По-взискателни сте към себе си и другите, което прави възможно успешното реализиране на всички начинания, но това няма да има добър ефект върху отношенията ви. Избягвайте суровата критика към близкия човек, дори ако действията и изявленията му изглеждат напълно на място.

     
 

Близнаци

Покупките и дребните инвестиции обещават да бъдат успешни. Ще имате възможност да зарадвате близките си, да направите нещо изключително полезно за всички членове на семейството. Хубав ден за актуализиране на гардероба, както и за здравни процедури.

     
 

Рак

Ще можете да измените нещо в личния си живот, да подобрите отношенията си с любимия човек или да се помирите след спорове. Вероятността от нови запознанства, особено романтични е голяма при тези, които ще пътуват. Всички се нуждаете от нова обстановка, нови впечатления.

     
 

Лъв

Финансовото положение не е много добро и ще трябва да се замислите отново дали всички планирани разходи са толкова необходими. Роднини и приятели с удоволствие ще ви помогнат, но вие предпочитате да се справите сами. 

     
 

Дева

Въпреки обичайната ви практичност, трябва да се въздържате от разходи, по-специално - непланирани. Повярвайте, нещата, които днес изглежда абсолютно необходими за вас, няма да оправдаят вашите очаквания и скоро ще бъдат забравени.

     
 

Везни

Най-добрият начин да се отървете от всички проблеми е да общувате с доброжелателни хора, например стари приятели, които ще ви разберат, окуражат и със сигурност ще се въздържат от обидни забележки и язвителни изказвания.

     
 

Скорпион

Нежелателно е днес да следвате сляпо съветите, които идват от непознати или просто не твърде близки хора, да се поддадете на влиянието на някой друг, да позволите да ви манипулират. Едно пътуване ще разшири хоризонтите ви.

     
 

Стрелец

Има голяма вероятност да предприемете импулсивни действия и решения, взети под влияние на момента. Не непременно вашите действия ще доведат до очакваните резултати. Ще се спасите от разочарование, ако следвате съветите на по-опитен човек.

     
 

Козирог

Напрежението в отношенията с близки хора днес постепенно нараства и ако сутринта компромисът все още е възможен, то вечерта е по-малко вероятно да се избегнат караниците и споровете.

     
 

Водолей

Труден ден по отношение на общуването. И приятелските срещи и романтичните, които сте планирали, могат да доведат до разочарование. Ще постъпите мъдро, ако не очаквате твърде много и се фокусирате върху приятните малки неща, които няма да липсват.

     
 

Риби

Постарайте се да прекарате повече време в компанията на любимия човек, не го заставяйте да ревнува или да се чувства забравен. Добър начин да повдигнете духа си е да си намерите някакво забавление, да отидете на гости, да намерите повод да отпразнувате нещо.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден на мъдростта, на тайното познание, на световния закон. Отърсете се от консервативни мисли. Добре е да се помисли за бъдещето, да бъдете алтруисти и да се прояви щедрост, да се предадат знания и опит на другите. Енергията на този ден засилва умствените способности, особено добре е да се усвояват нови знания, да приемете нови идеи и решения. В този период е много полезно да посетите човек, явяващ се за вас авторитет и да чуете мнението му по повод вашите насъщни проблеми. Вие обезателно ще узнаете нещо ново, ще видите някой нюанс, който по-рано не сте забелязвали, но който затруднява вашият път към успеха. Не е зле да поработите с книги и други информационни носители. Всяка дейност с текст днес ще даде положителни резултати. Препоръчва се обилно хранене, но с растителна храна.