Дневен хороскоп - вторник, 6 февруари 2018

Хороскоп

05-02-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Звездите ви препоръчват през следващите дни да се стараете да се вслушвате в гледните точки на другите. Работата е там, че ще трябва да си взаимодействате продължително време с хора, чиито възгледи и начин на живот коренно се различават от вашите.

     
 

Телец

Небесните светила предупреждават, че през следващите дни ще има много неочаквано развиващи се събития. Струва си да бъдете бдителни и предпазливи, и винаги да имате резервен план.

     
 

Близнаци

На Близнаците се препоръчва следващите дни да не се претоварват физически. Някои лесни упражнения колкото за поддържане на формата могат да бъдат направени, но нищо повече, което може да ви затрудни и натовари.

     
 

Рак

Звездите показват, че през следващите дни ще трябва да се разчитате изцяло на ума си. Вашата изобретателност ще ви помогне да намерите безупречни решения в различни ситуации. Добре е да се отдаде предпочитание на нестандартните методи.

     
 

Лъв

На Лъвовете звездите предлагат през следващите няколко дни, да се включат в решителна битка за някои от целите, към които се стремите. Всъщност можете да постигнете почти всичко, което искате. Въпросът е само в усилията, които ще положите за тази цел.

     
 

Дева

На вас се препоръчва през следващите дни да разсъждавате върху вечните въпроси, да оцените живота си в неговото глобално разбиране. Помислете какво искате да постигнете, за какво мечтаете, какво може би сега не ви харесва и какво да предприемете.

     
 

Везни

Звездите показват, че през следващите дни си струва да наблегнете на общуването с близките. Не е изключено при такова взаимодействие да се открие нещо ново за вас, може би ще станат известни някои любопитни факти, които значително ще променят идеята ви за роднините към по-добро.

     
 

Скорпион

На вас звездите препоръчват през следващите дни да се вгледате по-отблизо в непознатите около вас. Не е изключено между тях да срещнете хора, с които ще имате дълги и топло отношения.

     
 

Стрелец

Небесните светила ви препоръчват през следващите дни да отидете на разходка сред природата с тези хора, с които ще ви е приятно заедно да се наслаждавате на прекарване на свободното време. Да съзерцавате красиви места е полезно от енергийна гледна точка. 

     
 

Козирог

През настоящата седмица може да се появи ситуация, чието решение ще бъде скрито някъде в миналото. Ще трябва да погледнете назад и да намерите връзката на старите събития с текущите. Тогава решенията за настоящите трудности ще бъдат намерени почти веднага.

     
 

Водолей

През следващите дни звездите ви предупреждават да не се вслушвате прекалено в чуждото мнение, тъй като никой по-добре от вас не знае какви са обстоятелствата около вашите дела.

     
 

Риби

Трябва да запазите душевното си равновесие и да останете спокойни, ако се случи нещо необичайно. Не е изключено да се окаже, че вълненията ви ще са напразни и няма да бъдете докоснати от проблемите на другите хора. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Този ден е за стремителни действия, носи творчески подем и вдъхновение. Най-удачното време за провеждане на творчески вечери, концерти и други подобни мероприятия. Вдъхновението ще посети всички, които не изпуснат момента и го използват правилно. Енергията на деня може да окаже помощ за бързите дела. Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават. Време за колективно общуване. Не трябва да оставате дълго в уединение. Бъдете по-близко до хората, до приятели, колеги. Също най- благоприятното време за начало на пътуване, командировка. Ако днес извършите благотворителни постъпки и не се похвалите на никого, няколко пъти ще увеличите благата си карма.