Белчев се колебае кой да играе десен бек

В началото на сезона ще започне Манолев, негова алтернатива е Александър Дюлгеров

Стартовият състав на ЦСКА за подновяването на Първа лига изглежда почти ясен, пише "Тема спорт". Треньорът на "червените" Стамен Белчев има само една дилема от титулярната единадесеторка.

Тя е свързана с десния бек. За мястото там ще се борят Станислав Манолев и Александър Дюлгеров. Кой да играе между двамата ще се избира на база съперника и формата на футболистите. В първите срещи е по-вероятно да започне Манолев. През есента 32-годишният играч действаше като крило, но това се промени след силната форма на Кирил Десподов.

На останалите позиции въпросителни няма. В центъра на отбраната ще действат Николай Бодуров и Алекс Барт, а Божидар Чорбаджийски отново ще е резерва. На левия бек ще действа новото попълнение Жеферсон.



Тиаго ще бъде преместен в центъра на халфовата линия. Той ще си партнира с Кристиян Малинов. В първите мачове обаче ще играе Раул Лое, тъй като петричанинът е наказан.

В офанзивен план също нещата изглеждат ясни. Кирил Деспотов отдясно и Енрике Рафаел отляво бяха титуляри във всяка една от петте контроли до момента. Роланд Алберг също започна зад нападателя във всяка една от проверките. На върха на атаката ще играе Каранга.

В следващите дни договор с "червените" трябва да подпише португалецът Укра. Той обаче няма да може да играе до средата на март. След това ще се конкурира с Десподов и Енрике за място на фланга.