Седмичен хороскоп за 5 - 11 февруари 2018

Хороскоп

04-02-2018, 18:28

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Не бойте се от промените, те са неизбежни!

Минималните усилия предприети на личния фронт, ще донесат максимални резултати. През периода ще стане ясно, че вашите професионални амбиции не са съвсем безпочвени. Тяхната реализация е дело на близкото бъдеще. Те са свързани с придвижване нагоре на старата ви работа или смяна с нова. Не се бойте от промените. Отказвайки се от тях, вие прекратявате достъпа на позитивните перспективи. Въпреки благоприятните тенденции, възможно е да възникнат проблеми. Трудно ще понесете нападки от ваш колега.

Благоприятни дни- 9, 10

Неблагоприятни дни- 5

     
 

Телец

Не заривайте глава и намерете време да подчините себе си на интересите!

За Телците сега е период на завършеците, на важни постижения и дългоочаквани резултати. Време за реализация на професионални замисли. Висшестоящите сега биха ви изслушали, отговорили и помогнали. Желаещите да изградят кариера, да повишат социалния си статус, да достигнат по-забележителна роля в обществото, могат да се доверят на благоприятното разположение на планетите и да извлекат полза за себе си. В личните отношения са възможни промени. Бъдете по-търпеливи!

Благоприятни дни- 11

Неблагоприятни дни- 6, 7

     
 

Близнаци

Избягвайте случайните познанства!

Трябва да отправите своите сили към ученето, работата, реализацията на плановете в бизнеса. Сега е необходимо да укрепите отношенията в семейството, за да подсигурите своя тил. Не се впускайте в случайни запознанства, даже най-невинния флирт може да се окаже опасен. Възможно е да сте срещнали брачен аферист. Във финансово положение периодът е неутрален. Постъпленията не са велики, но и разходите ще бъдат предсказуеми и разумни. Някой от родителите ви може да боледува или да преживява труден период и съответно има нужда от вашата помощ и грижи.

Благоприятни дни- 5

Неблагоприятни дни- 9, 10

     
 

Рак

Не превръщайте в драма случващото се!

Раците ще заживеят малко по-спокойно. Ще предпочетат да заобикалят препятствията и няма да щурмуват. На работното място ще отстъпят инициативите на колегите, в семейството няма да се борят за лидерството. Дават шанс на близките си да се изявят. Въпреки това е възможно да се появят някои търкания. Голяма е възможността да срещнат хора, които да окажат положително влияние върху бъдещето им. Може да ги споходят някои неприятни моменти, но това не е повод да се драматизира. Енергийният потенциал няма да е висок, затова е добре да се пазят от всякакви зимни инфекции и простуди.

Благоприятни дни- 6, 7

Неблагоприятни дни- 5, 11

     
 

Лъв

Помнете, че на вас разчитат!

Работата и обществения живот ще ви отнемат практически цялото време. Трябва да поемете отговорност за всичко случващо се. За някои хора вие сте самият център, около който се крепи света. Напълно възможни са проверки на работата на мнозина от вас от различни инспекции. Проблеми ще възникнат и с финансите. Повод за разправия може да бъдат общите средства с партньорите ви. Личните отношения по различни причини няма да вървят гладко.

Благоприятни дни- 5, 9, 10

Неблагоприятни дни- 6, 7

     
 

Дева

Проявявайте умереност в яденето!

Минават през кармичен период за проверка на духовната ви зрелост. Ще трябва да се стараете повече да постигате съгласие и хармония в отношенията с другите. Насочвайте енергията си в нужното русло, без да я разпилявате навсякъде. Така ще получите практическо възнаграждение за своите усилия. Първите дни на седмицата са по-трудния период. Избягвайте да се отдавате на прекалената си емоционалност и да влизате в остри спорове. В тях няма да се роди истината, но до проблеми със здравето може и да се стигне.

Благоприятни дни- 6, 7, 11

Неблагоприятни дни- 9, 10

     
 

Везни

Откажете се от всеки риск, ако става дума за много пари!

Отлично време да се посветите на занимания, които радват душата ви. По възможност намирайте повече време за почивка. Представителите на творческите професии ще имат шанс да демонстрират в пълни си блясък своя талант и вдъхновение. Бизнесмените нека да бъдат крайно внимателни при подписването на документи или при уговаряне на условия за бъдещо сътрудничество. През периода е възможно да се създадат сериозни професионални неприятности, свързани с минали проблеми. Някой от околните ще прояви некоректно поведение спрямо вас.

Благоприятни дни- 9, 10

Неблагоприятни дни- 5

     
 

Скорпион

Постарайте се да отстраните всички недомлъвки и тайни!

През тази седмица нямате право на грешки. Те могат да ви струват твърде много. Предпазливост и внимание трябва да е вашето мото през тези дни. Избавете се от всички лъжи и двусмисленост в личния живот. Периодът може да го използвате да осъществите някои свои проекти. Щастието никога не може да бъде пълно. Могат да се усложнят отношенията с предишни приятели. При влюбените  е възможно да настъпи криза в чувствата. Освен това много вълнения и разходи могат да бъдат свързани с децата.

Благоприятни дни- 11

Неблагоприятни дни- 6, 7

     
 

Стрелец

Утре започва от днес.

Започвате седмицата изпълнени с въодушевление и ентусиазъм. Нарастват предизвикателствата за вас. Акцентирайте само върху най-важното. Иска ви се най–после да завършите нещо, което отдавна сте започнали. Крайно време е и да се прицелите в някаква нова и сериозна цел. Вашата решителност и смелост обаче може да ви завлекат в рисковани действия. Трябва да сте готови да действате с ловкост и дипломация, за да станат нещата така, както ги искате. Ще трябва да пазите позициите си.

Благоприятни дни- 5

Неблагоприятни дни- 9, 10

     
 

Козирог

Решенето на любовните въпроси отложете за друго време!

Кажете “не” на старите правила и прегради и се заемете с това, което ви подсказва сърцето. В деловата сфера бихте могли да постигнете добри резултати. Ще имате висок енергиен потенциал, но напрежението може да изтощи нервната си система. За влюбените предстои важна среща. При някои Козирози има изгледи да се възроди някоя стара любов, но ще трябва да правят тежък избор между настоящето щастие и миналите привързаности.

Благоприятни дни- 6, 7

Неблагоприятни дни- 5, 11

     
 

Водолей

Особено внимателно се отнасяйте към финансите, за да не се окажете като пробито корито.

Вие сте в прекрасна форма и това ще ви помогне да се справите с всички грижи, както в личния, така и в професионалния живот. Хващайте се за нови дела, осъществявайте нови контакти. Търсете опора в близките хора. Пред някои от вас ще се открие перспектива за нова работа с добри финансови възможности. С една дума животът върви напред! За пропуснатите ползи и шансове поради вашата нерешителност, отговорността е само ваша.

Благоприятни дни- 5, 9, 10

Неблагоприятни дни- 6, 7

     
 

Риби

Анализирайте грешките си в миналото и извлечете нужната поука!

Време на тайните действия и планове. Ще окажете подкрепа на хора, които са ви оказали услуги в миналото. На личния фронт ще настъпи само временно примирие. Любовта, където я има, ще бъде спокойна. Там, където я няма, може да се стигне до големи проблеми и трудно ще се изгладят противоречията, които водят направо към разрив при някои двойки. Намесата на общи приятели (или роднини) не само няма да оправи различията, но може да разгори повече тлеещият огън и да го превърне в пожар.

Благоприятни дни- 6, 7, 11

Неблагоприятни дни- 9, 10