RING MALL TENNIS SHOW ви очаква споследен шанс за безплатни ВИП покани за Sofia Open

През този уикенд (3-ти и 4-ти февруари), клиентите на София Ринг Мол ще имат последен шанс не само да се забавляват и снимат заедно с прекрасните тенис мажоретки на Sofia Open, но преди всичко да спечелят безплатни ВИП покани за мачовете на DIEMA XTRA Sofia Open 2018За съжаление българската гордост Григор Димитров не можа да се възстанови от контузията и няма да може да зарадва многохилядната публика в Арена Армеец. Но за сметка на това една от световните тенис звезди- трикратният шампион от Големия шлем и бивш номер 3 в световната ранклиста Стан Вавринка потвърди участие в последния момент в турнира, така че голям тенис в София ще има и някои от клиентите на София Ринг Молще имат удоволствието да бъдат част от него, при това съвсем безплатно и от специални ВИП места.

Единственото условие е да се снимат с атрактивните мажоретки на Sofia Open и да публикува снимката във Facebook страницата на Sofia Ring Mall, където вече има много споделени селфита и фотографии. 

Атрактивните красавици от мажоретния отбор на Първа Английска езикова гимназия чакат нови срещи с вас този уикенд, за да можете да гледате световните тенис звезди на живо!