Дневен хороскоп - неделя, 4 януари 2018

Хороскоп

03-02-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Общувайки с околните, ще получите решението, от което се нуждаете. Не отказвайте, ако потърсят помощ от вас. Пазете се от доброжелателите си. Думи казана по ваш адрес може сериозно да ви разстроят.

     
 

Телец

Препоръчва ви се да прекарате повече време в приятелска среда. Ще откриете решение на своите проблеми в компания. На дневен ред стоят финансовите въпроси. Чудите се дали да предприемете нещо. Имате нужда от малко по-решителни и смели действия.

     
 

Близнаци

Краят на седмицата може да се окаже доста забавен за някои от вас или да преживеете интересна случка. Вашият партньор има нужда да му отделите повече внимание и време. Отношенията ви по тази причина са леко занемарени. 

     
 

Рак

Някои от Раците ще изпаднат в мрачно настроение, може би поради намаления жизнен тонус. На работното място може да се сблъскате със стари грешки, дори може да не са ваши. Близки до вас хора ще ви припомнят за минали обещания, дългове или отговорности.

     
 

Лъв

Каквото и да се случва днес, все ще е за ваше добро, така че не се безпокойте. Даже да има неприятни събития, то те ще донесат в бъдеще добри дивиденти. Ще поживеете, ще се убедите, дори сега положението да не ви изглежда толкова приемливо и розово.

     
 

Дева

Въздържайте се днес от нападки срещу когото и да е. Добре е да се държите по-възпитано и въздържано. Не се знае как ще се развият нещата. Вие ще си мислите едно, а то може да стане съвсем друго. С малко повече усилия ще можете да се справите със задачите си

     
 

Везни

Ще имате един успешен и приятен ден. Късметът ще ви съпровожда. Как точно ще се възползвате от неговата благосклонност - за творчески успехи или в личния живот, зависи вече изцяло от вас. 

     
 

Скорпион

Днес е добре да се занимавате само с личните си проблеми и да оставите чуждите засега настрана. Деловите срещи няма да са така ползотворни, колкото приятелските такива.  

     
 

Стрелец

Постарайте се да бъдете още по-целеустремени и съсредоточени върху главните неща. Залог за успеха, който гоните са концентрация на силите, предприемчивост и решителни действия. Не пропилявайте енергията си за дребни неща или в различни направления. 

     
 

Козирог

Днес времето ще работи във ваша полза. Използвайте рационално всички възможности, които имате. Нужно е да преосмислите някои неща на спокойствие, преди да предприемете нови действия през идващата седмица.

     
 

Водолей

Относително спокоен период за вас. Почивайте пълноценно и разпускайте, а някои задачи могат още да почакат. Сега не е най-подходящ момент за активни действия. Занимавайте се с по-спокойни и релаксиращи неща. 

     
 

Риби

Би могло да бъде мирен и спокоен днешният ден, освен ако сами не си го развалите. Избягвайте да мрънкате на партньора си или на близките. Намерете си някакво занимание, което да ви доставя удоволствие  и му се посветете изцяло. Това ще ви успокои и релаксира.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е забележителен със своята обикновеност. Никой не е имунизиран срещу неприятностите, но те идват и си отиват. Никога не казвайте никога, защото не знаете какво ви предстои да стане. Животът е вашата игра. Изборът как да реагирате е изцяло ваш. Последствията са част от обучението. Всеки прави това, което смята за полезно и правилно, но не забравяйте, че вашата истина, не е задължително истината и на другите. Човек стига до своята истина чрез своите преживявания, опирайки се на собствения си опит. Понякога нещата са толкова прости, че просто не се замисляме над тях и не разбираме какво се случва. Понякога нещата стоят пред нас, но ние пак не ги виждаме, не ги осъзнаваме. Трябва нещо да ни събуди от унеса, за да открие взора ни за истината..... Бъдете и днес добри и внимателни! Избягвайте нощем потайностите на града! Нека в сърцата ви живее Бог, а от вашето присъствие да се излъчва неговата светлина!