Марселиньо: Не ми е омръзнало да ставам шампион на България

Изпълнени сме с увереност за мачовете с Милан

Големият лидер на Лудогорец Марселиньо сподели, че той и колегите му са изпълнени с увереност за предстоящите битки с Милан в Лига Европа.

Бразилецът допълни, че все още не му е омръзнало да става шампион на България и си пожела това да се случи за пореден път и през този сезон.

"Трябва да сме много концентрирани, ние знаем каква ни е работата, какво да очакваме. Имаме сериозни мачове с Милан, след това е битката за титлата. Искаме я много", започна Марселиньо.



"Мисля, че добре се представяме. Ние имаме стил и не му изневеряваме. Мисля, че сме добре като форма. Смятам, че за Милан ще сме на 100-150 процента готови", продължи полузащитникът пред "Дарик Радио".

"Ще играем срещу тях и в Разград. Това е добре за всички -, за нас, за феновете, за града. Това ни е първият мач и няма как да не мислим за тях. Това е Милан, голяма история, емблема. Няма значение срещу кой играем - 11 срещу 11 сме. Когато играем здраво и си помагаме, може всичко да стане. Ние имаме шансове 50/50.

"Трябва да сме концентрирани и за шампионата. Има много мачове. Трябва да победим ЦСКА. Левски и ЦСКА винаги са фаворити, заради емблемите и историята им. Но аз не гледам емблемите. Ние трябва да сме концентрирани. Искам да съм шампион още дълги години", отговори Марселиньо на въпрос за целите в Първа лига.