Дневен хороскоп - събота, 3 февруари 2018

Хороскоп

02-02-2018, 18:29

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Настроението ви днес ще бъде променливо и нетрайно. Това вероятно ще окаже своето отражение върху работата и личните ви взаимоотношения. Капризите ви сега трудно ще бъдат понасяни и изпълнявани от близките и околните.

     
 

Телец

Днес може да изпитате леко безпокойство и умора. Подвластни сте на обстоятелствата и на волята на другите. Могат да се усложнят отношенията ви с околните, особено с ръководството на работа и по-влиятелни хора. 

     
 

Близнаци

Проявете повече активност и инициативност, тъй като денят е благоприятен за свършване на редица неща. Вечерта е препоръчително да останете в домашна обстановка - може да почивате  или да свършите още някои задължения.

     
 

Рак

Добър ден за партньорството. Настроени сте сантиментално и това ще ви помогне в общуването с любимия човек. Останалите също получават радост в семейната обстановка. Измислете интересно мероприятие за вечерта. 

     
 

Лъв

Повишава се творческата ви енергия и съзидателност. Добър ден за общуване. Ще ви е необходимо да проявите повече елегантност и артистизъм при решение на деловите въпроси, в контактите и обществената дейност.

     
 

Дева

Вашият дух може да бъде снижен и да изпитвате известно неразположение в днешния ден. Твърде е възможно някои от вас да изживеят криза в личните чувства. Потърсете компанията на приятел, който ще ви ободри и ще повдигне настроението.

     
 

Везни

Внимавайте къде, кога, пред кого и какво казвате. Това може да стане повод сами да си създадете проблеми. Бъдете любезни и внимателни към колегите си и останалите хора. Вечерта ще възстановите емоционалният си баланс само в спокойна домашна обстановка.

     
 

Скорпион

Силата на волята ви и енергията ви, в съчетание с прояви на мъдрост, въздържание и търпение, ще способстват за решаването на много професионални и лични въпроси. Добър ден за справяне и с домашните проблеми.

     
 

Стрелец

Благоприятен ден за делова и творческа реализация. Можете да се справите с редица препятствия и да отстраните всички трудности и пречки, които стоят пред вас, тъй като сте доста решителни, а действията ви са добре премислени и конструктивни.

     
 

Козирог

Днес сте изпълнили със смелост и решителност. Успехът ще съпътства по-активните личности от вас. Останалите няма да получат нищо на готово. Настройте се на позитивна вълна и очаквайте приятни моменти.

     
 

Водолей

Текущите дреболии ви носят раздразнение и отегчение. Може да се увеличат грижите ви по семейните въпроси или в личен план. За да стане пълна картинката, може да изпитате и парично затруднение.

     
 

Риби

Днешният ден ще е леко напрегнат, но ще имате възможност да изпълните настоящите задачи. Затова не се двоумете, бъдете по смели и проявете находчивост. В ума ви се въртят  интересни замисли, които лесно може да осъществите. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е свързан с познанието на микро и макрокосмоса. Околната действителност играе ролята на своеобразно огледало за всеки от нас. Енергията на деня е слаба. Всичко, което виждаме или чуваме около себе си, ни казва истината за нас самите.  Внимателно се вслушайте какво ви говорят. Навярно това е самата истина. Приемете тази информация, дори да не ви е неприятна.  Денят изисква благоразумие и сдържаност, тъй като е свързан с опасности и изисква особено внимание. Пазете се от внезапни ухапвания. Нужно е да се спи по-малко. Това е най-добрият ден за лечебно гладуване. Почти всички мъдреци и духовни учители препоръчват този ден да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма.