Дневен хороскоп - петък, 2 февруари 2018

Хороскоп

01-02-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Нямате намерение да се съгласявате с другите, не е лесно за вас да правите компромиси, ако някой ви противоречи. Някаква неприятност ще повлияе нежелателно на отношенията с близки хора или колеги, дори може да доведе до конфликти. Не бързайте да реагирате рязко.

     
 

Телец

Благоприятният ден за приключване на вече започнали дела, но с новите инициативи е полезно да изчакате. На работното място вие обичате да учите другите и да сте креативни във всичко, което правите. Вашето положително отношение вдъхновява хората.

     
 

Близнаци

Налице е разбирането за това, което искате и как да направите пътя си през живота по-ярък. Ставате по-зрели емоционално. Днес ще се появят интересни възможности на работа. Бъдете по-отворени за иновации и не се страхувайте да експериментирате.

     
 

Рак

Денят може да бъде много емоционален, възможно е да се притеснявате за близки хора. Не позволявайте на емоциите да вземат връх над вас, бъдете обективни и разумни, защото само спокойствието ще помогне да се решат проблемите.

     
 

Лъв

Тъй като работното време е продуктивно, имате всички шансове за постигане на професионалните цели. Вашето преимущество са ясен ум и концентрацията. За любов денят обещава да е благоприятен. Може би ще има промени, които ще бъдат положителни за вас.

     
 

Дева

Имате достатъчно самообладание и находчивост, поради което ще се справите с тези ситуации, които другите ще намерят за сложни. В колектива можете да се докажете като лидер и организатор на цялостната работа.

     
 

Везни

Най-добре е да посветите вечерта само на себе си. Правете това, което сте искали от дълго време, за което не ви стигаше време. Това ще ви помогне да се разсеете от всички ваши ежедневни грижи и да се отпуснете преди утрешния ден.

     
 

Скорпион

В добра форма сте, но здравето ви в никакъв случай не е “желязно”. Пред близкия ви човек ще се чувствате напълно открити, така че няма да бъде проблем да обсъдите вашите чувства и емоции.

     
 

Стрелец

Мислите много за хората, които са далеч от вас. Може би ще се чувствате тъжни заради пропуснатите възможности. Опитайте се да се насладите на настоящия момент и да се ориентирате към взаимодействие с тези, които сега са близо до вас.

     
 

Козирог

Вие сте непоследователни в мислите и действията си, емоциите са нестабилни. Промяната на настроението може да обърка хората от вашата среда и най-вече душата ви. Звездите ви съветват да се държите по-предсказуемо, тогава резултатите от деня ще ви зарадват.

     
 

Водолей

На работното място няма дави е лесно да се съсредоточите върху настоящите си задачи, което няма да избегне от вниманието на колеги и началници. С приемането на всякакви сериозни решения си струва да почакате. Отделете време за физическа активност, това ще ви помогне да балансирате емоционалното си състояние.

     
 

Риби

Погледнете на живота с лекота. Благодарение на това ще можете лесно да разрешите проблемите. Не сте склонни да влизате в противоречия и гледате да избягвате конфликтите на всяка цена. В работата ще трябва да използвате въображението и творчество за решаване на професионалните въпроси. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден на хармонията, благодатта, спонтанната радост от битието. Днес не трябва да се живее по план. Доверете се на интуицията си и живейте според обстоятелствата. Не пропускайте да отворите всичките си сетива и да се насладите на деня. Отдайте се на вътрешната свобода и радостта. Хубаво е да сте в компания на приятели. Ден за гости, веселие и забавления. Направете избора да отпуснете душата си на воля като птица и затворете всички проблеми в “задния двор”. Препоръчва се максимална самоотдаденост, свобода, творчество. Смело продължете своите дела или започнете нещо ново и не се опасявайте от неуспех. Добър е за съпружески и любовни отношения, за пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия.

Ако днес е слънчево, ще има ранна пролет. Ако има виелица, до късно ще има застудяване.