Дневен хороскоп - четвъртък, 1 февруари 2018

Хороскоп

31-01-2018, 18:30

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Бъдете стегнати и последователни. Днес ще трябва бързо да реагирате на хода на събитията. Вслушвайте се в чуждото мнение, но не пренебрегвайте и своето. Бъдете внимателни в отношението си към околните. 

     
 

Телец

Вашият здрави разум чудесно се комбинира с добрата ви интуиция. Предприемайте действия с минимални рискове. Всякакъв вид умствена работа ще ви се удава добре. Бъдете икономични и предпазливи при паричния обмен.

     
 

Близнаци

Намирате се на добро енергийно равнище. Днес ще бъдете изцяло отдадени на своите мисли и действия. Ще посветите много сили и труд на работата си. Никакви външни дразнители няма да могат да ви отклонят от пътя ви и да ви изкарат от равновесие.

     
 

Рак

Вашето състояние е на относителна хармония и вътрешно спокойствие. Това ви позволява да овладявате ситуациите и взаимоотношенията си, но може да възникне нещо неочаквано, което да промени плановете ви за деня.

     
 

Лъв

Жизнената сила е достъпна за вас, само трябва да и предадете форма и да я изразите творчески. Духът ви се нуждае от цялостно обединение и единство. Може за кратко да се окажете притиснати в ъгъла, но бързо ще съумеете да промените позицията си.

     
 

Дева

Можете да се занимавате с ежедневните си дела съвсем спокойно. Благодарение на вашата силна воля и упоритост, ще успеете да свършите с настоящите си задачи. Старайте се да не предприемате необмислени действия и големи рискове.

     
 

Везни

Днес оптимизмът ви е доста силен и ще бъде основния двигател на действията ви. Заредени сте с толкова енергия, че лесно ще се справяте с всички затруднения. Обърнете внимание на дребните неща, които предизвикват вашето съпротивление.

     
 

Скорпион

Днес лесно ще се дразните от най-малкото нещо и ще сте подвластни на променливото си настроение. Може би ви терзае някой важен проблем? Отношенията с партньора ви са застрашени от неприятности.

     
 

Стрелец

Откриват се добри възможности, трябва само да ги видите. Очаква ви активна дейност, но денят предразполага повече към завършване на започнатото. Добър момент за решаване на настоящите проблеми и обсъждане на семейни планове.

     
 

Козирог

Съсредоточете се върху главните задачи на вашата дейност. Много е важно да изберете тези варианти, които ще ви донесат най-оптимален резултат. Философската ви нагласа днес няма много да ви помогне.

     
 

Водолей

Ден на условностите. Благоприятно време за обществена дейност. Днес имате голяма свобода и поле за действие. Могат да се появят нови възможности и предложения. Ще изпитате вътрешна нужда да се самоутвърждавате.

     
  Днес активността ви нараства, а с нея и претенциите. Възможно е да има сблъсък на интереси или ще възникне проблем, но който бързо ще бъде туширан. Проверявайте всичко по два пъти.
     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

  Денят е свързан с Божията искра. Повишението на температурата на тялото е знак за благодат, както усещането за студ свидетелства за недоволството на вашия Ангел-Хранител. Един светъл и хармоничен ден, в който следва да се избягват всякакви спорове, критики, прояви на агресивност и безцеремонност в поведението. Това в последствие може да се отрази на здравето. Счита се за благоприятен ден за начало на нови дела. Правете всичко с лекота и усмивка на лицето. Нараства влечението към красотата и изкуството. Общуването с близки приятели носи истинско удоволствие. Добре е да се завършват дела, да се връщат дългове, да се помирявате с хората, да си прощавате и да възстановявате отношения.