Дневен хороскоп - сряда, 31 януари 2018

Хороскоп

30-01-2018, 18:26

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Благоприятно време за всякаква работа. Ще станете център на внимание и ако се постараете, ще впечатлите някои хора с остроумието си и начина си на общуване. Много приятни емоции ще донесат срещите с приятели и близки хора. 

     
 

Телец

Възможно е да станете участници в съревнование за нещо. Вярвайте в собствените си сили. Вземете ли решение, не го подлагайте на съмнение, защото размисълът и щателният анализ на ситуацията може да ви изведе до неправилен извод.

     
 

Близнаци

Днес ще бъдете целеустремени и ще ви обземе желание да живеете пълноценно живота си, както и да вземате всичко, което ви се полага. За да повишите тонуса си, заемете се с двигателна активност, не стойте без работа. 

     
 

Рак

Потиснати и неизявени чувства на обида и разочарование днес могат да се проявят с пълна сила. Може би това ще е причината за нежеланието ви да общувате с определени хора. Не губете време в излишни разговори.

     
 

Лъв

Днес сте изключително прозорливи, но ви трябват още жизнеспособни идеи. Постарайте се да има съизмеримост между вашите желания и възможности. Професионалните ви интереси може да са в разрез с личните. 

     
 

Дева

Не се чувствате достатъчно уверени в себе си и сте прекалено взискателни към хората около вас. Добре е нищо съществено да не предприемате. Сега не е най-доброто време за развиване на нови отношения, но е благоприятно за създадените.

     
 

Везни

Отличен ден за прекарване на времето в семеен кръг. Ограничете общуването с външния свят, което изисква от вас твърде много сили и време. Въздържайте се от посещение на магазини иначе рискувате да се сдобиете с множество излишни вещи - особено жените.

     
 

Скорпион

Възможно е да научите някаква скрита досега истина. Сложен период за взаимоотношенията. Постарайте се да не напрягате нервната система и стойте далеч от всякакви конфликти. Нуждаете се от спокойна и непринудена обстановка.

     
 

Стрелец

Може би днес ще оставите важни следи, ако не в историята, то поне в сърцата на някои хора. Движите се в правилната посока засега и ако не кривнете от пътя, то ви очаква да постигнете успех скоро.

     
 

Козирог

Вероятно ще ви се наложи да защитавате собствените си позиции. Подгответе се да приведете всички аргументи, с които разполагате. Към края на деня може да се почувствате психически изчерпани и с претоварен нервна система.

     
 

Водолей

Правилно разпределете силите си, защото работата, която ви очаква няма да бъде малко. Не хабете енергията си за отрицателни емоции. Намерете свои единомислещи приятели и се отдайте вечерта на съвместно забавление. 

     
 

Риби

Обстоятелствата ще ви поставят пред една или друга задача, а решаването на тези задачи ще отнеме много време и енергия. Но по отношение на любовта, нещата могат да бъдат много по-добри. Този ден може да организирате  романтична вечеря със свещи и въобще ви очакват хармонични отношения с любимия човек.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Днес има пълно лунно затъмнение в 15:31ч. Старайте се колкото може по-малко да се движите и да стоите навън по това време. Време, когато всеки трябва да се обърне навътре в себе си. Ако имате възможност, един час преди затъмнението е добре да се уедините, да не говорите, да вземете контрастен душ. Няколко пъти трябва да редувате студена с гореща вода. Започва се със студена и се завършва със студена вода. Един час преди затъмнението на бавни глътки изпийте чаша вода с мисълта, че тази вода ще ви пречисти. Препоръчва се 10 минути преди започване на затъмнението да легнете с глава на изток (или на север). По време на релаксацията може да си представяте своя двойник, върху който прехвърляте всички свои недостатъци и качества, от които искате да се освободите. Постъпете така и с проблемите си. После завийте мислено двойника или проблема си във фолио примерно, поставете ги в един балон, на който отрязвате връвта и бавно започва да се отдалечава от вас, докато съвсем изчезне. Останете и след това още малко да полежите. Час след затъмнението изпийте втора чаша с вода на бавни глътки с мисълта за новият човек, който вече сте.