Георги Терзиев:Реших,че е по-добре да остана в Лудогорец

Имах оферта от чуждестранен отбор

Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев изрази задоволството си след подновяването на договора с шампионите. 25-годишният бранител даде интервю пред Блиц минути след като преподписа:

- Доволен ли си, че оставаш в Лудогорец и лесно ли се споразумя с ръководството на клуба за новия договор?
- Водихме разговори, докато стигнем до споразумение. Преподписах до лятото на 2020 година. Доволен съм, че оставам. Прекарах доста хубави години в Лудогорец, надявам се и занапред да имаме поводи за радост. Клубът ми е дал доста, за което съм благодарен всички в Лудогорец. Щастлив съм тук.

- Имаше ли други варианти пред теб? Получавал ли си оферти тази зима?
- Да, имах конкретна оферта тази зима. Агентът ми Милен Георгиев ми съобщи за нея. Запозна ме с предложението, след което седнахме на масата с ръководството на Лудогорец, обсъдихме и решихме, че за момента е по-добре да остана в клуба и да се доразвия?

- Офертата от България ли беше или от чуждестранен отбор?
- От чужбина, от клуб от европейско първенство.  

- Вече спечели четири шампионски титли с Лудогорец, записа и други успехи. Какво още искаш да постигнеш с екипа на "орлите"?
- Първото ми желание е да отстраним Милан, което ще бъде исторически успех за нас. Също така отново да станем шампиони и пак да успеем да се класираме в групите на Шампионска лига.  

- Готови ли сте вече за битките с Милан?
- Имаме още две седмици до първия мач. В този период трябва да доизчистим още някои детайли по нашата игра.

- Виждаш ли се титуляр през пролетта или вече се примири със статута на резерва?
- Конкуренцията при нас е жестока и не мога да кажа, че ще съм твърд титуляр. Но мога да гарантирам, че във всяка тренировка и всеки мач ще давам максимума от себе си.